Баба Написано Јул 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 xaxaxaxaxa smej.gif bleh ekstra ekstra ekstra klapklap klapklap klapklap i na kraju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ја сам просрпски прецедник...зато се крстим левом. Кад будем био српски прецедник , онда ћу се крстити десном. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Nakriviću kapu, rodila mi njiva al će baća zimus, slatko da uživa... Stignu ruke seljačke, poso da urade, stignu svoju seljančicu po kosi da glade... http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQks8OY8EAGUyqIr-utsZAXfAxmpDpxZjFCJg3GXXMoU5ns5DN4 Brioni su lepši od Pariza, lepi izdaleka još lepši iz bliza Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 - Де си бакута, мисим ша има. - Нема ништа... ни пемзије...ни куће...ништа немам... - А биће бакута биће, ево за 20 година улазимо у Јевропу стрпи се бра мало бакута ! - Ма даћу ја теби мали 20 година по туру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 - Срећна ти слава Чедомире! - Е ајд овај склони руке са мене, и шта ме бре гледаш тако ...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 - Их либе дих сербише клуни ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 svaka cast za ideju!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 - Јел имаш пљугу, нисам запалио ево већ три дана? - Е па не може на јавном месту. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 - Срећна слава Чедице, дођи да те цмоким! - Ма слава ми слава, дођи ми на црту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 4chsmu1 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Цитат - Их либе дих сербише клуни ! Mene više podseća na Pavelića koji polaže zakletvu... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 - Пази сине , најсам паметан ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Ha, ha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Pazite, drago pućanstvo, kad vam kažem kak' ćemo Srbe zarazit' ovim pozdravom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука