Јосиф II Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Pouka je uvek na kraju epizode.D o g l e d a n j a . . . ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 27, 2010 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Цитат Цитат Одлично, Цвеле :-) hvala Ти си ми била међу пријатељима на фејсу, а ја сам то укапирао тек пре неки дан. Зашто сам била...? Можда сам те и обрисала? Имала сам неку манију да обришем неке људе које не знам... Ал било би лепо да сазнам ко си ти, па да те имам "на списку" :-))) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Цитат Цитат Цитат Одлично, Цвеле :-) 0110_hahaha hvala Ти си ми била међу пријатељима на фејсу, а ја сам то укапирао тек пре неки дан. Зашто сам била...? Можда сам те и обрисала? Имала сам неку манију да обришем неке људе које не знам... Ал било би лепо да сазнам ко си ти, па да те имам "на списку" :-))) Ма, деактивирао сам ја свој профил одавно. :smiley: Него, скоро сам видео негде твоју слику, можда и овде и сетих се да си ми била међу пријатељима. ПС. Могу да активирам поново профил, па да се упознамо. mocart Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 7, 2010 Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 Можеш да га активираш због свих нас... а и не мораш. Пишемо се овденака :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Idem putem oka bistra, važniji sam od ministra. Nije luda moja mala, što je mene izabrala. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 važniji sam od mitarstva kriminalac Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Цитат važniji sam od mitarstva гооооооооооооооооооооо 0202_238 kolo2 ladan 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Цитат važniji sam od mitarstva 4chsmu1 klapklap :cheesy2: У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 Рука руци , сви смо Турци ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 Пази сад ! Пасуљијада у Темерину почиње вечераске ! http://www.myspace.com/temerinskapasuljijada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 ne znam da l bi i mogo da zamislim da u kancelariji ima neku drugu sliku osim nosoroga.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 Hehehe. Ајмо сад нешто весело, мали српски принц по драми Тарабића у позоришту "будућност какву сви можемо замислити" , само за читатеље ЖРУ коментара: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 Цитат ne znam da l bi i mogo da zamislim da u kancelariji ima neku drugu sliku osim nosoroga.... :0104cheesy: :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука