Баба Написано Мај 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 "Е мој неверни Томо ... нећеш ваљда са жутима ?!!!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 - Другови и другарице, после краће паузе решили смо да вам се вратимо јер од како смо отишли наши фанови не престају да се бацају са београђанке. Елем оно што видите на глави Пајтића нису рогови него је будала тако стао испред постера да вире само ћошкови, значи немате чега да се бојите. Дакле као што смо обећали пре избора енергично ћемо се обрачунати са партократијом , митом и корупцијом, борићемо се за праведну и савремену Србију у оквирима које нам је обећала међународна заједница а који су записани у фус ноти. Срећа је ваша драги наши грађани и грађанерке што имате нас , јер ево од како је Тома почео да се слика киша не престаје као да је сваки дан неком сахрана. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 Pitanje za milijun dolara 1.000.000,00 $ Hoće li Željko ikada promeniti svoj avatar i iskvaren izgovor pri pisanju? Da li on može pričati uopšte "normalno"? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 Милијун ? Само ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 upalim tako forum, gledam tako teme i nešto bih napisao, al' mi se ne komentariše ništa feeble, Лидија Миленковић, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 тај врље, тај тај врље, оп, врље, тај тај врље, тај таврррљееее Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 On 23. 6. 2012. at 16:54, ajvanho8 рече тај врље, тај тај врље, оп, врље, тај тај врље, тај таврррљееее ожежи није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 On 23. 6. 2012. at 16:54, ajvanho8 рече тај врље, тај тај врље, оп, врље, тај тај врље, тај таврррљееее Јел има неки превод за ово ? Куцо сам у гугл преводилац ал ... добих ово : This vrlja, that the vrlja, opа, vrlja, that the vrlja, the tavrrrljeeee Mилена КШ and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 On 24. 6. 2012. at 11:23, Жељко рече Јел има неки превод за ово ? Куцо сам у гугл преводилац ал ... добих ово : This vrlja, that the vrlja, opа, vrlja, that the vrlja, the tavrrrljeeee ima: zapni nogom, zapni nogicom, zap, zap, zapni, nogoooom Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 On 24. 6. 2012. at 11:38, Oglo рече ima: zapni nogom, zapni nogicom, zap, zap, zapni, nogoooom На ком ленгвиџу ? Није ваљда да толико српски не разумем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 On 24. 6. 2012. at 11:38, Oglo рече ima: zapni nogom, zapni nogicom, zap, zap, zapni, nogoooom kolo2 Oglo је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 On 24. 6. 2012. at 11:42, Tanja ex Petrija рече kolo2 Slika govori više od hiljadu riječi "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 24, 2012 Пријави Подели Написано Јун 24, 2012 On 24. 6. 2012. at 11:42, Tanja ex Petrija рече kolo2 4chsmu1 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука