Баба Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 А хтео је да испадне скроман "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Сви смо ми патриоте, наравно само се вако чешљамо ко масони, није то ништа лоше , а и види нам кецељице, баш су фенси, наравно да смо православци а не скандинавци... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Млого се извињавамо ! Мали пази како прелазиш пут ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Вакцине су пукле, Хиаити је пуко, Јемен је пуко... Пази сад, шта мислите шта смо следеће смислили? Давор73 and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 И као што рекоше наши стари : Америка и Енглеска биће земља прелетерска. Мисим значи има сви да прелетимо тамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Pa ovo nema nikakvog ukusa ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Не знам што су ми се они попови онолико смејали, да ми нису видели хулахопке... 0442_feel Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Фебруар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 0104_cheesy Браво, Жељко Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 0442_feel klapklap Свака част! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 А ево како је почео молитвени доручак у белој кући у Вашингтону. -Mr. Ivica please sit down,remove the candle, there may be fire! Добро ваљда ће бити нека клопа. -Рlease gentlemen, let us use the breakfast. Ви ово називате храном, па ми ово не једемо ни у биоскопу.А где је прасе? Oh no, again, the Serbs. We'll bomb you again. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 http://forum.vidovdan.org/download/file.php?id=1571 Повратак у Србију је ипак најбољи опоравак од молитвеног доручка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Најјача тема! Браво Жељко... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука