Jump to content

Исток или запад ?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Слажем се да је лепо и у хришћанском духу све што је Драги рекао!Нажалост,прилике су у свету такве да се мора бити и практичан.Чувај се и Бог ће да те чува?А бирање друштва кад је и ако је то могуће је један вид "чувања".Свет и хришћански и нехришћански се нерадо и ако баш мора одриче добра овоземаљских и свакојаких савеза а све у име циљева чији значај често прелази људски век дат нам од Господа....

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

То је најтачније и најпрече,бојим се да то нема ко да уради!Од силне подршке дипломатских "велесила" из окружења нашим политичарима стиже сва подршка.Народ засад од тога виде само (опростите на алузији)-дршку!Са лошега-на горе!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Нешто од те сарадње са западом ево већ десета година како не видесмо никакав помак на боље осим реторички,а овај народ треба преживи да би дочекао царство небеско,а добре воље на западу,где то беше има...За неки конкрета облик сарадње Русија је повукла конкретан корак.Србија има статус повлашћене нације и може да извози ако има шта!Нешто слично је урадила и ЕУ,али мало другачије!Они су нам "дозволили" да сами и на своју штету увозимо без царине од њих поврће.воће,млеко итд...Тако доприносимо уништавању сељака по Србији,а становништво терамо у још већу беду! Ако бисмо непритрасно погледали шта нам је и где нам је интерес,онда онима који хоће да виде-двоглед не треба!

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...