Баба Написано Јул 12, 2009 Пријави Подели Написано Јул 12, 2009 1204_drink Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 12, 2009 Пријави Подели Написано Јул 12, 2009 Kaze Mujo Sulji: Spavao sam ti sa zenom. A Suljo ce njemu: Ja sa tvojom nisam oka sklopio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 12, 2009 Пријави Подели Написано Јул 12, 2009 Došao Lala u Njujork i sedne u taksi koji vozi crnac: Izvinte, gos'n crnac, ja bih do centra! Može, kaže crnac! Ijao, kaže Lala, ta vi znate srpski, gos'n crnac! Ta, gde ste ga naučili? U Srbiju, čoče! U Srbiji? Ta sjajno! A gde ste to bili u Srbiji, moliću lepo? A u Beograd, a đe bi? Ta u Beogradu, lepo, a kandak ste vi tamo, gos'n crnac, nešto studirali? Ne, no si ti studira, kaže crnac! Naravno da sam studira! A šta ste studirali, ako nije tajna, gos'n crnac? A, medecinu, što bi drugo! A jeste li završili, gos'n Crnac! A nijesam jado, nijesam! Ta što, pobogu, gos'n crnac? A upa sam u loše društvo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 12, 2009 Пријави Подели Написано Јул 12, 2009 Текст пријемног из математике за неких 5-10 година . 1) Мали Аца има четири грама кокаина. Ако 1/8 прода Зеки за 5 евра а 1/4 Гоксију за 10 евра, колика је улична вредност онога што му остаје? 2) Бели добија 2000 евра за украдени BMW, 1000 за украдени Голф 5 и још 2500 за Ауди А8. Ако украде један BMW и 2 Голфа 5, колико Аудија треба да мазне да би имао укупно 9000 евра? 3) Киза је добио 6 година за убиство, а од наручиоца је добио 10 000 евра. Ако његова жена троши 100 евра месечно, колико пара ће му остати кад се изађе из ћузе? Додатно питање: Колико времена ће још морати да лежи ако убије гадуру која му је потрошила паре? 4) Шоне је украо Ганетов Кавасаки. Док Шоне бежи брзином од 100 км на сат, Гане вади утоку. Ако му треба 7 секунди да извади утоку, репетира је и испали, колико далеко може да стигне Шоне док га овај не обори? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 12, 2009 Пријави Подели Написано Јул 12, 2009 Koja je najgora stvar za jednog sismisa dok spava? -Da dobije proliv! 1204_drink Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Јул 12, 2009 Пријави Подели Написано Јул 12, 2009 U početku se devojkama govori: Jagnje moje, pile moje malo... Kasnije te životinje odrastu ( grafit ) Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јул 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 14, 2009 - Шта је рекао октопод оцу његове драге? - Тражим руку, руку, руку, руку, руку, руку, руку, руку ваше ћерке! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 14, 2009 Пријави Подели Написано Јул 14, 2009 Долази пандур у посластичарницу и пита: - Какве колаче имате? Продавац каже: -Имамо свих облика и величина. Пандур: - Дајте ми два обилика и три величине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 14, 2009 Пријави Подели Написано Јул 14, 2009 Радила црнка тест трудноће и заврши и пита је плавуша:Ђе си била?Црнка:Ја да радим тест трудноће.Плавуша:Јесу ли била тешка питања? Спавала плавуша са момком и кад су се пробудили ујутро пита га плавуша:Имаш ли сиду? Момак:Немам,а што? Плавуша:Ништа,ух добро је да је опет не добијем. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јул 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 16, 2009 Da li su obloge od blata popravile izgled vase zene? - Da, ali samo nakratko; blato brzo otpadne. Otkad tebe nema i vreme je stalo, kafa je ostala neispijena i knjiga na stolu neprocitana, stala je muzika i oko mene sve je crno. P.S. Vrati nam se STRUJO!!! Sta je to malo, sareno, sjedi na drvetu i vice: mijau, mijau? - Macka! Sta je to malo, sareno, sjedi ispod drveta i vice: vau, vau? - macka pala s drveta, pa ne zna sta prica! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 18, 2009 Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 pazite ovo.....p.s. ovo nisam ja http://www.malioglasi.iz.rs/bbMore/kvalitetno-servisiram-pc-sve-osim-laptop-ako-nije-pokvaren-hard-disk-10574/bbCat/informatika-33 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 18, 2009 Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 видео сам оглас овог јадничка додуше у факс форми, сви му се смеју - већ месец дана он кружи по интернету ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 19, 2009 Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 ????? ??? ????? ???? ???????? ?????? ? ???? ?????, ??? ?? ?? ????? - ??? ????? ???? ?? ????? ?? ????????? ... ??? ?? ???? , ?? ?? ???????, ???? ?? ??????? ? ? ??????? ?? ????? , ?? ?? ???? ?? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??????? ???????? ?? ????? ?? ??? ???? ? ????????? ?? ???????. ???? ????? ?? ????? ?? ????? ???????? ????? ??????? ????????? ??????????? ?? ?? ?? ???? ??? ????? ????????? ?? ?? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 19, 2009 Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 Или можда још грђе... 0104_cheesy klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 19, 2009 Пријави Подели Написано Јул 19, 2009 Разговарају Мујо и Хасо . Мујо: - Болан Хасо , знаш ли да су нам Хрвати порушили све џамије у Мостару? Хасо : - А нека су , и ми ћемо њима ону једну у Загребу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука