Jump to content

Odelo čini čoveka - u tuđim očima

Препоручена порука

Odelo ne coni coveka ali dosta govori o njemu ...

...што нема везе са чињеницом да је сваком човеку у невољи, како год био обучен, потребна помоћ, зар не? ;)

• Волим 1

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

...што нема везе са чињеницом да је сваком човеку у невољи, како год био обучен, потребна помоћ, зар не? ;)

To svakako, ili bar pozvati one koji su obuceni i zaduzeni za to ...Samo na onom klipu se vidi da ljudi nisu uopste ravnodusni i priskacu u pomoc kada procene , a izgled je jedan od faktora, da se radi o osobi koja se uklapa u uobicajeni profil ...ali zaziru od onoga koji se ne uklapa u to ... Te stoga treba to imati u vidu. Svako od nas se moze naci zaista u takvoj situaciji i odelo nam moze spasiti zivot ili nas kostati glave ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

To svakako, ili bar pozvati one koji su obuceni i zaduzeni za to ...Samo na onom klipu se vidi da ljudi nisu uopste ravnodusni i priskacu u pomoc kada procene , a izgled je jedan od faktora, da se radi o osobi koja se uklapa u uobicajeni profil ...ali zaziru od onoga koji se ne uklapa u to ... Te stoga treba to imati u vidu. Svako od nas se moze naci zaista u takvoj situaciji i odelo nam moze spasiti zivot ili nas kostati glave ..

Авај, тешко мени ако паднем на улици.  :D

Подели на овим сајтовима

Нигде доброг Самарићанина кад ти треба... а да, требало је да снимају у Самарији

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Авај, тешко мени ако паднем на улици.  :D

Pazi tebra, meni se to desilo pre desetak godina ... Stres ... vrtoglavica, gubitak orijentacije i slicno ... u Austriji. Legao na trotoar i u roku "iodmah" su priskocili ljudi i za minut-dvca je stigla hitna pomoc ..

Da sam bio odpan, bazdio na alkohol ili nesto slicno ...ko zna ..

Odvezli me u bolnicu, izvadili krv, pojeo sam supu i platio 1300 DM ..

Подели на овим сајтовима

Pazi tebra, meni se to desilo pre desetak godina ... Stres ... vrtoglavica, gubitak orijentacije i slicno ... u Austriji. Legao na trotoar i u roku "iodmah" su priskocili ljudi i za minut-dvca je stigla hitna pomoc ..

Da sam bio odpan, bazdio na alkohol ili nesto slicno ...ko zna ..

Срећом, био су намирисан и у оделцету. ;)

Подели на овим сајтовима

Ima vec ova tema valjda je juce postavljena, a imali smo i vec raspravu na ovu temu, da li i kada prilaziti nekome.

Moje iskustvo je da pijancu koji je u svesnom stanju bolje ne prilaziti, nego lepo pozoves hitnu ili bar dvojica da mu pridju.

Gledao sam sa terase kad je pijanac navabio jednog mladica, koji je inace bio u top formi, jedva se iscupao.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Колико сам само, на жалост, лошака обучених у фина одела упознао у животу...много!

Pa sve je to tacno samo, ako se secas teme o onom tipu iz tramvaja, prisjaka, od koga beze ljudi kada udje u prevoz ... njemu tesko da bi neko priskocio u pomoc da mu pozli na ulici ...I onda tesko mozes osuditi i njih jer bi priskocili u pomoc u drugoj situaciji ... Nisu samo oni odgovorni i obavezni da pomognu, ima odgovornost i obaveze i onaj kome treba pomoc ... I to treba imati na umu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...