Danijela Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 retki su trenuci kad su Srbi bili slozni. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 retki su trenuci kad su Srbi bili slozni.? ??? ?? ???? ????? ???. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 zato je tamo na nekoj temi i napisah da ti Medenice nisi dovoljno brutalan. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 zato je tamo na nekoj temi i napisah da ti Medenice nisi dovoljno brutalan.?? ?? ?????? ?? ???????? ???????? ??? ??, ?????? ?? ?? ?????? ???? ? ???? ??????, ? ??? ?? ?? ????? ?? ?????? 0202_238 confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 jezik ti nije tup "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 0102_laugh https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 jezik ti nije tup?? ???, ??? ???? ??? ???? ????? ?? ?????, ??? ??????? ??? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif 0102_laugh?????, ????? ???????? ???????? ?? ???? ??? ???? :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 jel si administrator? jesi! jel si musko? jesi! trpi! a nasao si koga ces da slusas! "slepac vodi slepe" "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Samo što je novinarka frankfurtskih Vesti ceo intervju sa Klunijem izmislila.. al' smo se tu izbrukali. joj ja pomislila da je ono Boris Tadi? hahahaha bleh bleh bleh Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 А у бре...Па Ричард Гир је био главни глумац у оном филму, како се зваше, што је против нас. И сад се покајао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 ? ? ???...?? ?????? ??? ?? ??? ?????? ?????? ? ???? ?????, ???? ?? ?????, ??? ?? ?????? ???. ? ??? ?? ???????.?? ??? ?? ??????? ????? ??, ?? ? ???? ?????? ?? ?? ?? ??????? ????????????? ? ????????? ?? ???, ??? ?? ???? ?????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 3, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2010 Е сад сам скино нови филм с Колином Фарелом.Нови,рат у Босни. Да видим, да ли су нас и овде попљували... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 Ajde pa javi :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 4, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2010 Е, нема четника . Само неки муџахедини. Иначе пре је било. Гледао сам један са кокардом како се спремао на лицу места да силује преко хаубе Ени Мекдауел. Наиме, покупи она неког хрвата. Па их пресетну четници. Па хрват нешто моли, показује слике жене, деце...па ту замало да падне силовање. Е сад, има један нови филм у продукцији нашег Србина. Говори о Косову. Играју неки познати бињаџије. Тамо су Срби добри. Само да га нађем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 е јадни смо ми кад не умемо да се саморекламирамо и правимо маркетинг путем филмова. то је данас једна хипер-историја на екрану, а људи гутају шта им се сервира ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука