Jump to content

Светски шоубиз за СРПСКИ КОСМЕТ!!!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 31
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

zato je tamo na nekoj temi i napisah da ti Medenice nisi dovoljno brutalan.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

zato je tamo na nekoj temi i napisah da ti Medenice nisi dovoljno brutalan.

?? ?? ?????? ?? ???????? ???????? ??? ??, ?????? ?? ?? ?????? ???? ? ???? ??????, ? ??? ?? ?? ????? ?? ??????  0202_238 confused 0703_read
Подели на овим сајтовима

jel si administrator? jesi!

jel si musko? jesi!

trpi!

a nasao si koga ces da slusas! "slepac vodi slepe"

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

? ? ???...?? ?????? ??? ?? ??? ?????? ?????? ? ???? ?????, ???? ?? ?????, ??? ?? ?????? ???. ? ??? ?? ???????.

?? ??? ?? ???????  :)

????? ??, ?? ? ???? ?????? ?? ?? ?? ??????? ????????????? ? ????????? ?? ???, ??? ?? ???? ?????.

Подели на овим сајтовима

Е, нема четника . Само неки муџахедини. Иначе пре је било. Гледао сам један са кокардом како се спремао на лицу места да силује преко хаубе Ени Мекдауел. Наиме, покупи она неког хрвата. Па их пресетну четници. Па хрват нешто моли, показује слике жене, деце...па ту замало да падне силовање.

Е сад, има један нови филм у продукцији нашег Србина. Говори о Косову. Играју неки познати бињаџије. Тамо су Срби добри. Само да га нађем.

Подели на овим сајтовима

е јадни смо ми кад не умемо да се саморекламирамо и правимо маркетинг путем филмова.

то је данас једна хипер-историја на екрану, а људи гутају шта им се сервира ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...