Majster Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Pozdrav svima. Zelim samo da javim da prodajem sabrana dela vladike Nikolaja Velimirovica u 7 toma za 5000 din. Pre 2 godine sam ih kupio u crkvenoj knjizari, preko puta crkve Svetog Marka i platio sam ih 10 000 din. Danas su ocuvane u potpunosti, gotovo kao netaknute, osim 2 knjige koje sam listao i na nekim mestima sasvim tanko podvlacio obicnom olovkom. Ali ako nekome to predstavlja problem, resicu to tako sto cu angazovati gumicu . Ko je zainteresovan neka me kontaktira na privatne poruke kako bih mu dao svoj broj telefona. Prilazem sliku: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Што их продајеш, зашто их не задржиш ? Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Zadrži ih.Ako ne za sebe,onda će se nekad možda naći neko kome će biti potrebne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Zadrži ih.Ako ne za sebe,onda će se nekad možda naći neko kome će biti potrebne. Управо тако... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Majster Написано Мај 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Zato sto mi je preko potreban novac, ali ne bih da gnjavim sada o privatnim problemima ovde. Prodajem i druge knjige iz svoje kolekcije, iz oblasti filozofije, psihologije, istorije itd. Inace, nisam crkveni hriscanin, nisam poklonik Nikolaja Velimirovica, a kupio sam ih od stipendije dok sam studirao filozofiju, jer s obzirom da sam bibliofil, hteo sam i to da imam u svojoj kolekciji... dakle kupljeno iz nekih sasvim drugih poriva koji nemaju veze sa mojim licnim pogledom na religiju i sa mojom filozofijom. Ali sada je doslo neko drgo vreme. Inace verujem u Boga ali na neki svoj nacin, na nacin koji nije opisan ni u jednoj svetoj knjizi. E sad, ako nekome smeta da kupi od mene samo zato sto ne delimo isti pogled na religiju, to je onda druga stvar. Ko nema sa tim problema, neka me kontaktira. Nece "bezboznost" preci na njega jer su moje ruke dirale ove knige . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука