Jump to content

Bill Gates o smanjivanju broja ljudi na planeti...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Једноставно. Посетим форум МП-a. :)

Како ти воља. Ово је пак озбиљно место и озбиљан Форум или га ти таквим не схваташ?

Подели на овим сајтовима

Постоји и хуман начин да се популација смањи , а то је едукација становништва . То је спор и вероватно скуп начин , али једино хуман .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Како ти воља. Ово је пак озбиљно место и озбиљан Форум или га ти таквим не схваташ?

Схватам да постоје и озбиљне теме, подфоруми, као и делови форума намењени мање озбиљним темама, шали, разоноди... Тему нисам отворио ја. Само сам поставио клип који тематици теме одговара.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Da li ste primetili da sve nove bolesti dolaze iz Afrike.Ameri su skontali da je Afrika najcistija,nezagadjena ,ekoloska sredina .Tu planiraju da da prebace deo bogatog Americkog stanovnistva...Radi se polako ,korak po korak..Da ne bi ratovali, ljudi lepo serviraju vestacki bolesti, tu su beda,glad...Sve to lepo ide ruku pod ruku.Sa druge strane ,reda radi ,pricaju o ljudskim pravima,organizuju humanitarne akcije ali te pare izgleda uvek zalutaju...Bil Gejts / njega je necastivi vec uzeo pod svoje, ne razmislja da Bog moze da ga opomene , za  sekundu da mu se promeni zivot...Misli ako ima para , da je kupio zivot vecni.

Подели на овим сајтовима

.Bil Gejts / njega je necastivi vec uzeo pod svoje, ne razmislja da Bog moze da ga opomene , za  sekundu da mu se promeni zivot

Sto? Sta je uradio? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ameri su skontali da je Afrika najcistija,nezagadjena ,ekoloska sredina .Tu planiraju da da prebace deo bogatog Americkog stanovnistva...Radi se polako ,korak po korak..

Ко је беше пласирао ту идеју? Лучић или Драгаш? Не могу да се сетим...

Подели на овим сајтовима

Направио Windows. Куд ћеш већи грех...

Тако је. Уместо да се деца играју, читају књиге, друже... сви само буљимо у монитор. Тај компјутер је одавно дешифрован као Звер. Имамо два "жига" преко њега, на десној руци(њом померамо миш) и на челу, умно смо везани и зависни од компјутера(моб. телефона...), тек сас чекају разне 3Д наочаре и остале замке.

Један Бил нас је бомбардовао фичички, овај други нас руши духовно. Билу, Сотоно једна!

Подели на овим сајтовима

Тако је. Уместо да се деца играју, читају књиге, друже... сви само буљимо у монитор. Тај компјутер је одавно дешифрован као Звер. Имамо два "жига" преко њега, на десној руци(њом померамо миш) и на челу, умно смо везани и зависни од компјутера(моб. телефона...), тек сас чекају разне 3Д наочаре и остале замке.

Један Бил нас је бомбардовао фичички, овај други нас руши духовно. Билу, Сотоно једна!

Zasto onda crkva tako intenzivno koristi tu sataninu spravu? Pa jos ima i svoje sajtove?

Mozda su u dosluhu... Ili ti pises kojesta... Nesto od ta dva je :-)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Mozda su u dosluhu... Ili ti pises kojesta... Nesto od ta dva je :-)

Иги је постао јачи трол од оног самураја... :)

Толико дуго сам међу вама а и даље ме погрешно схватате(понекад).

Наравно да сам се мало шалио. Какав пост такав и коментар.

Мада... где баш појам "иконе" на виндовсу.... :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...