Драгана. Написано Април 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Онда немој да ме цитираш, ја нисам већина корисника. Убрајам се у себе и немој нагађати. Мислим да не би требала толико да се узбуђујеш због обичне дискусије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Обраћам се већини корисника овог форума, који подржавају РКЦ. Не знам да ли себе убрајаш у већину? Како мислиш подржавају ? Уосталом у чему је проблем водити дијалог са највећом и најближом хришћанском заједницом на свету? Нема ту никаквог подржавања,па чак и ти дијалози су ретки и углавном се воде међу теолозима , богословима... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Најјаче би било да се на крају испостави да је србкиња у ствари Вукман Чејовић који тролује. Миљан Јокић and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Верујем да тако нешто није далеко од истине xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 А РКЦ?Они су по теби сигурно фини и добри, са њима можемо да разговарамо, да се молимо, ма шта су они то лоше урадили...мало покрштавали Србе насилно, мало проглашавали злочинце за светитеље, мало спаљивали људе јер су њихове ријечи биле у супротности са земаљским интересима Ватикана итд...али са РКЦ се и даље може разговарати и братимити. Лицемерје обично! Види, Нишким споразумом из 2002 је МПЦ дата најшира могућа аутономија, шта чак више остављен је и простор за аутокефалију у неким наредним временима али у канонским оквирима и путем општег сагласја свих православних. Они су и то одбили, тако да су за неуспех дијалога криви и они. Раскол још више продубљују заточеништвом архиепископа Јована. На дијалогу треба радити али увек као питање остаје спремност друге стране. Што се тиче дијалога на глобалном нивоу међу хришћанима, најприритетније је зацелити ране раскола међу православним народима (при том не мислим на путујуће циркусе попут ЦПЦ), где на неки начин убрајам и дохалкидонске заједнице које су нама најближе. У сваком случају истина и љубав су две нераскидиве компоненте дијалога, како са другим православнима, канонским и неканонским, тако и са инославнима. Нажалост, дијалоге међу хришћанима често ометају политички и слични контексти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Април 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Најјаче би било да се на крају испостави да је србкиња у ствари Вукман Чејовић који тролује. Да, само ми је то у глави. Да правим фејк профиле и тролујем. Није то мој стил. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Мислим да не би требала толико да се узбуђујеш због обичне дискусије. Ма да, ево сва сам се потресла Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Најјаче би било да се на крају испостави да је србкиња у ствари Вукман Чејовић који тролује. Za to sluzi tineye i google images Миљан Јокић and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Најјаче би било да се на крају испостави да је србкиња у ствари Вукман Чејовић који тролује. Е нећеш ми веровати,то сам помислио пре пола сата...изненада србкиња пише све боље, озбиљније, са одабраним речима,неко ко сигурно нема 20 година... Видећемо даље,кад буде проваљен,ваљда ће да крене са оним његовим познатим вокабуларом... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Април 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Ма да, ево сва сам се потресла Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Април 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Е нећеш ми веровати,то сам помислио пре пола сата...изненада србкиња пише све боље, озбиљније, са одабраним речима,неко ко сигурно нема 20 година... Видећемо даље,кад буде проваљен,ваљда ће да крене са оним његовим познатим вокабуларом... За тог дотичног никада чула нисам. Ја сам Драгана, па ако ћете вјеровати- вјерујте, а ако не, ваша ствар. Рекао ми је муж Семберац, да вас срдаааачно поздравим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Април 29, 2014 Пријави Подели Написано Април 29, 2014 ужаси промискуитета Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука