Jump to content

Stari i novi zavet

Оцени ову тему

Препоручена порука

jes vala matematika ne laze. ali se um igra varke.Konstantin je dao slobodu hriscanima, to ne znachi da oni pre toga nisu postojali :cheesy2:hajde valjda cu dobiti jednom konachan odgovor :)

????? ?????????? ?? ??? ??????? ?????????? ???? ??? ?? ???????? ????????? ????? ????,?? ???? ????????? ?? ?? ?? ????? ???? ???????.
Подели на овим сајтовима

• Одговори 71
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

hvala svetlana ali ja to ne mogu da chitam. Ja sam prost chovek i volim da mi se tako i pricha.

Pokushao je karadjordje da mi pojasni ali se izgubio negde na pola.

ALi kao shto uvek i biva odgovore konkretne od vas ne dobijam.

Saznao sam od drugih ljudi o chemu se radilo i zashto su jeshe ubile hrista, a Pilat im dozvolio.

I shta je matematichkim prorachunama kradjoz pokushao da mi kaze..

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

hvala svetlana ali ja to ne mogu da chitam. Ja sam prost chovek i volim da mi se tako i pricha.Pokushao je karadjordje da mi pojasni ali se izgubio negde na pola.ALi kao shto uvek i biva odgovore konkretne od vas ne dobijam.Saznao sam od drugih ljudi o chemu se radilo i zashto su jeshe ubile hrista, a Pilat im dozvolio.I shta je matematichkim prorachunama kradjoz pokushao da mi kaze..

vinstone na pitanja odgovaraš pod pitanjima, spretno izbegavaš odgovore, igra re?i je izuzetna stvar ali nije uvek na koristkoliko sam ja primetila svi su pokušali da ti daju odgovor, no ti tražiš odgovor koji ?e teeb li?no zadovoljiti, i ok, to je tvoja stvarTesla može biti tema sam za sebePilat je dozvolio ili se samo odli?no igrao re?ima i tako sprao "krivicu"sa sebeto ti je otprilike kao kada moje dete kaže, nisam ja kriv, oni su me nagovorili :)nikada mu ne uvažavam taj odgovor, izabrao je i za to ?e da snosi posledicemožda je Pilat i mogao da spre?i :-[što naravno ne osloba?a jevreje ( izvini ali jeshe mi zvu?i kao crn?uga ) ali ne može automatski svu krivicu svaliti na njihupravljanje masama, pa uporedi?u Hitlera sa tim, sjajna harizma, sjajna igra re?i, mo? kontrole( to što je bio oli?enje zla je pri?a za sebe)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

zar nije meni neverniku lepo preprichati tu prichicu ?

Da se lepo kaze , jeshe su tadabile na vrhuncu moci. Njih su okupirali rimljani, koji su pocheli polako da preuzimaju hrishcanstvo koje im je hrist propovedao.

Doshto je do velikog nezadovoljstva jesha u samom rimskom carstvu jer se pojavio neki lik koji je otvoreno govorio protiv crkava, tada su samo njihove i postojale i rekoa je da moze da im unishti crkve i da za 3 dana stvori drugi na njihom mestu.

Zatho je se pilat igrao rechima? Zashto je dozvolio da ga jeshe ubiju.Ne direktno?

ja chitao knjigu nisam, to sam vam zilion puta stavio do znanja. tako da morate mao da mi priblizite stvari, a ne samo da mi vadite iz konteksta kako se vama uchini za volju. Meni treba cela pricha shta i kako. To sam pitao.

No stho se vama uchini jasnim ne mora nuzno da znachi da ce meni biti najjasnije. Mislim da ovaj deo vec razumene?

Crkava je sam uzimala i nishat nije davala, daj novac crkvi i bicesh spasen. zato se i hrist pobunio. Poshto je vecina zitelja bila jevrejske veroispovesti doshlo je do pobuna i sastali se jeshe i Pilat. I pitao ih shta hocete, hocete da naredim da se ubije hrist?

i tako je bilo...

zar je to bilo toliko teshko reci?

preprichati izgovoriti?

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

sam si rekao, treba čovek prvo nešto da nauči

da bih pričala o nekom delu, npr. knjizi prvo ej moram pročitati, filmu, prvo ga moram odgledati

dakleM pročitaj pa onda pitaj  :cheesy1:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

sam si rekao, treba ?ovek prvo nešto da nau?ida bih pri?ala o nekom delu, npr. knjizi prvo ej moram pro?itati, filmu, prvo ga moram odgledatidakleM pro?itaj pa onda pitaj  :cheesy1:

prepri?avanje je falsifikat originala :-[

Подели на овим сајтовима

sam si rekao, treba ?ovek prvo nešto da nau?ida bih pri?ala o nekom delu, npr. knjizi prvo ej moram pro?itati, filmu, prvo ga moram odgledatidakleM pro?itaj pa onda pitaj  :cheesy1:

zato cemo biti ogranicheni do besvesti starim dogmama koje je i hrist odbacivao!!!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Светлана

zar nije meni neverniku lepo preprichati tu prichicu ?Da se lepo kaze , jeshe su tadabile na vrhuncu moci. Njih su okupirali rimljani, koji su pocheli polako da preuzimaju hrishcanstvo koje im je hrist propovedao.Doshto je do velikog nezadovoljstva jesha u samom rimskom carstvu jer se pojavio neki lik koji je otvoreno govorio protiv crkava, tada su samo njihove i postojale i rekoa je da moze da im unishti crkve i da za 3 dana stvori drugi na njihom mestu. Zatho je se pilat igrao rechima? Zashto je dozvolio da ga jeshe ubiju.Ne direktno?ja chitao knjigu nisam, to sam vam zilion puta stavio do znanja. tako da morate mao da mi priblizite stvari, a ne samo da mi vadite iz konteksta kako se vama uchini za volju. Meni treba cela pricha shta i kako. To sam pitao. No stho se vama uchini jasnim ne mora nuzno da znachi da ce meni biti najjasnije. Mislim da ovaj deo vec razumene?Crkava je sam uzimala i nishat nije davala, daj novac crkvi i bicesh spasen. zato se i hrist pobunio. Poshto je vecina zitelja bila jevrejske veroispovesti doshlo je do pobuna i sastali se jeshe i Pilat. I pitao ih shta hocete, hocete da naredim da se ubije hrist?i tako je bilo...zar je to bilo toliko teshko reci?preprichati izgovoriti?

???? ??? ????, ???? ? ?????? ????????? ??????????. ??????? ?? ????? ????? ? ????? ? ???????, ?? ?? ?? ???????? ???, ?????
Подели на овим сајтовима

opet chitash ono shto hocesh.ja sam laik i pitam neke stvari da mi budu jasnije. a ti necesh i ne zelish da se spistish i objasnish mi.kakav je to chvoek koji nema razumevanja za druge ljude?

Подели на овим сајтовима

zar nije meni neverniku lepo preprichati tu prichicu ?Da se lepo kaze , jeshe su tadabile na vrhuncu moci. Njih su okupirali rimljani, koji su pocheli polako da preuzimaju hrishcanstvo koje im je hrist propovedao.Doshto je do velikog nezadovoljstva jesha u samom rimskom carstvu jer se pojavio neki lik koji je otvoreno govorio protiv crkava, tada su samo njihove i postojale i rekoa je da moze da im unishti crkve i da za 3 dana stvori drugi na njihom mestu. Zatho je se pilat igrao rechima? Zashto je dozvolio da ga jeshe ubiju.Ne direktno?ja chitao knjigu nisam, to sam vam zilion puta stavio do znanja. tako da morate mao da mi priblizite stvari, a ne samo da mi vadite iz konteksta kako se vama uchini za volju. Meni treba cela pricha shta i kako. To sam pitao. No stho se vama uchini jasnim ne mora nuzno da znachi da ce meni biti najjasnije. Mislim da ovaj deo vec razumene?Crkava je sam uzimala i nishat nije davala, daj novac crkvi i bicesh spasen. zato se i hrist pobunio. Poshto je vecina zitelja bila jevrejske veroispovesti doshlo je do pobuna i sastali se jeshe i Pilat. I pitao ih shta hocete, hocete da naredim da se ubije hrist?i tako je bilo...zar je to bilo toliko teshko reci?preprichati izgovoriti?

???? ??? ????, ???? ? ?????? ????????? ??????????. ??????? ?? ????? ????? ? ????? ? ???????, ?? ?? ?? ???????? ???, ?????
jednog dana pre nego shto umrem. barem se nadam :-[nisam ni rekao da je bila socijalna revolucija, vec upravo suprotno...

Подели на овим сајтовима

zato cemo biti ogranicheni do besvesti starim dogmama koje je i hrist odbacivao!!!
naravno da ?emo biti ograni?eni ako ne ?itamo ako sami ne rasu?ujemo ve? se oslanjamo isklju?ivo na tu?a mišljenja i prepri?avanja

Подели на овим сајтовима

opet chitash ono shto hocesh.ja sam laik i pitam neke stvari da mi budu jasnije. a ti necesh i ne zelish da se spistish i objasnish mi.kakav je to chvoek koji nema razumevanja za druge ljude?
kakav je to ?ovek tebi ostavljam da daš  odgovor, ionako sam postavljaš pitanja i sam daješ odgovore an ta ista pitanjaigru re?i ostavi, postala sam pravi ekspert u tome, imala sam sjajne u?itelje  :cheesy1:spistiš pretpostavljam da zna?i spustim, ja se nigde nisam ni popela da bih imala gde da  se spuštamako nisi sam pro?itao ve? su ti neki "drugi" prepri?ali, onda ti drugi treba da do?u da diskujtuju, zar ne?jer to je onda njihovo mišljenje koje si ti(ili nisi) usvojio a ne tvoje, jer tvoje može biti samo AKO pro?itašvatra je dobar sluga ali loš gospodar, ko ima uši da ?uje ?u?e :-[

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...