Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Razulareni Islandjani jurisaju na predsednicku rezidenciju ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Navodno predsednik Olafson napustio rezidenciju i bezi ka jugu, zna li se nesto vise! EU hitno odobrila paket prve pomoci u brasnu seceru i zejtinu za gladni narod drzave Rejkjavik! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Navodno predsednik Olafson napustio rezidenciju i bezi ka jugu, zna li se nesto vise! EU hitno odobrila paket prve pomoci u brasnu seceru i zejtinu za gladni narod drzave Rejkjavik! A ko ce ako unija nece? E kako su oni mekane duse! Ma milina jedna! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Bivsi olimpijski sampion u boksu Jashar Sigmundson predvodi opoziciju, srbski OTPOR na putu ka Islandu! Crveni Baron, Ђуро Станивук and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Због чега протестују? Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Bivsi olimpijski sampion u boksu Jashar Sigmundson predvodi opoziciju, srbski OTPOR na putu ka Islandu! Ti si odlepio totalno Jel vode losove i losose na demonstracije ili samo pse? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Због чега протестују? Valjda zbog EU, neki oce, neki nece pa se biju Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Колико видим окупили су се око споменика. Значе бране споменик. Вероватно су гледали како у Украјини руше споменике па су свашта помислили... А још ако су чули да ће Украјина брзо да уђе у ЕУ... Никола Поповић, Crveni Baron and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Колико видим окупили су се око споменика. Значе бране споменик. Вероватно су гледали како у Украјини руше споменике па су свашта помислили... А још ако су чули да ће Украјина брзо да уђе у ЕУ... Ciji bre spomenik brane i od koga? Oni su se i bez EU oporavili, ali su oni drugi narod, Vikinzi, nisu komunizmu nastrojeni Sloveni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Ciji bre spomenik brane i od koga? Вероватно Лењинов... Crveni Baron, Никола Поповић and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Ово постаје опасно... Мало ме плаши... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Ja sam cuo da dovlace neke traktorske gume i u Vatikan ... Da nece i tamo da bukne narodni bunt jer jos nisu podneli zahtev za prijem u EU ... Trifke and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Ja sam cuo da dovlace neke traktorske gume i u Vatikan ... Da nece i tamo da bukne narodni bunt jer jos nisu podneli zahtev za prijem u EU ... И ја сам чуо. Али тамо би могао бити дим од гума бијеле боје. :.mislise. Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Posle Beograda I Kijeva ima izgleda za projekat "Rejkavik na vodi", obecao Islandski rezim neposredno pre majdana, arapski investitori skepticni jedino zbog globalnog otapanja. Trifke, виноградар and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука