ivona Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Divna ali tuzna muzika moze pomoci ljudima da se osecaju bolje... http://www.kent.ac.uk/news/stories/sadmusic_annemiekevandentol/2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 Ето! Знао сам да ту има нешто... Штета што нису навели неке примере песама које су слушали испитаници. Ако ћемо да судимо на основу музике коју форумаши слушају када су тужни... Па да своди се на естетику, тј. идеал лепоте... ivona је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Фебруар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 nista ne leci kao Lepo Иван Ивковић and LISA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Jedna odlicna obrada... @Ivona Ako mislis da je dobro, isti ovaj tube mozes da stavis na temu "piano"... Иван Ивковић and ivona је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Фебруар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Jedna odlicna obrada... @Ivona Ako mislis da je dobro, isti ovaj tube mozes da stavis na temu "piano"... mislim da je predivno! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Фебруар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Jedna odlicna obrada... @Ivona Ako mislis da je dobro, isti ovaj tube mozes da stavis na temu "piano"... hvala ! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Мај 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 ''Periferni'' ljudi ipak znace... Social Interactions and Well-Being The Surprising Power of Weak Ties http://psp.sagepub.com/content/early/2014/04/25/0146167214529799.abstract Pa zar nije posve cool kad meni moj komsija Steva posle treceg jutarnjeg susreta(jer se ja jedno jos 5 puta cirka vratim u prodavnicu ili da kupim sta sam zaboravila ili da vratim sta sam pogresno kupila,a on da pozdravi komsiluk)kaze''e Ivona sledeci put idemo na kafu !''ja se nasmejem i obecam i zamislim scenu ''ja skoro poludementna ,a moj komsa Steva sa stakom i jedno 80-set i kusur godinica narucujemo kaficu u nekom fensi kaficu!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука