Jump to content

Ваш став...

Оцени ову тему

12 члановâ је гласало

1. 1. Либерали или Радикали (односи се више на став а не на Чеду или Шешеља)

• Либерал
    • Радикал
    • Ни једно ни друго (ко жели нека изнесе став коментаром)
  2. 2. Запад или Русија (узети у обзир више ствари: економија, политика, систем вредности, духовност)

• Западни систем
    • Руски систем
    • Српски систем (образложите коментаром шта би то данас било)
  3. 3. Верујете ли да заиста можемо нешто променити у Србији само својим гласом

• Да
    • Не
    • Само нам молитва, покајање и Драги Бог може помоћи (опција за верујуће)

Препоручена порука

ипак нагињем ка монархизму

Тако и треба.

Ја лично не знам хоћу ли дочекати Руског и Србског Цара да се прошетају Србијом али верујем многим праведним старцима који говоре да ће тако бити.

Старац Гаврило, Старац Тадеј, Старац Јосиф Ватопедски, Старац Пајсије Светогорац само су неки од њих.

За мене су они духовни ауторитет овог нашег времена, праведног живота и ја им верујем.

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Jel se vidi kako je ko glasao ?

Ne vidi se, ja uvek za liberale, vrednosti zapadne demokratije i uvek izlazim na izbore.

Ako bi mi neko obajsnio koje su tu vrednosti ruske civilizacije koja pokusava jos od Petra Velikog

da kopira Zapad, bila bih mu jako zahvalna.

Подели на овим сајтовима

tu vrednosti ruske civilizacije koja pokusava jos od Petra Velikog da kopira Zapad, bila bih mu jako zahvalna.

Више не копирају.

Видите шта раде козаци у сочију, бичују, шта ради Путин забрањује "људска права" итд.

Мени је то сасвим ок доказ да су заузели свој став почели да мисле својом главом.

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...