mamica Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Drago mi je sto ti se dopada. Bogorodica Djeva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Bogomati pod krstom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Hajte braćo beloj crkviTry our new player Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Volim da čitam "Duhovnu liriku " vladike Nikolaja Velimirovića Neke od njegovoh pesama sam i obradila kao predhodnu koju sam postavila. Evo jos jedne divne pesme. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 smatraj svaki svoj dan'Nikolaj Velimirović Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Volim te dragane-R.TagoreTry our new player Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Mamice,smem li ja da narucim klip?Znam da nije umetnicki i da zvuci kao narucivanje pesme na svadbi.Ali,ja bih volela,da ako Vam to ne predstavlja problem,napravite jedan klip sa 41.Gradinarom.Taj mi je omiljeni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Naravno da moze .Samo da dobijem malo slobodnog vremena i da mi posaljes tu muziku,ako sam te dobro razumela. Ne poznajem tu muziku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Mamice,to je pesma iz zbirke Gradinar od R.Tagorea.Nisam se dobro izrazila.A vidim da ga poznajete. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Sutra je slava Sveti Sava,pa kako je ja slavim i nemam vremana da je sutra postavim ,unapred upucujem cestitke svim koji je slave i koji postuju Svetog Savu. Srecna slava Sveti SavaTry our new player Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Mamice,nek ti je srecna slava!Bas ste divni,sto ste se setili da postavite klip.Ja mnogo volim Svetog Savu. Sutra ce biti 17 godina kako sam krenula u Crkvu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Hvala mila moja. Mislim da svi vole Svetog Savu. Slava Bogu ,da ti je srecna godisnjica. U tvoju cast ! Zelja Svetog Save Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Sveti Sava Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Hvala puno!Bas se radujem sto ste ovde sa nama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Čeznem da ti kažem R TAGORE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука