Гости Guest Izida Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Ej,braco i sestre,otkrila sam u nasoj zajednici jednu izuzetno kreativnu umetnicu. Posvecujem joj ovu temu. Uzivajte! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Bravo,Mamice!Svaka cast! 0705_read Predivni su zaista!Mogla bih da ostanem celu noc da ih gledam i slusam. Btw,"Ptice..." su jedan od mojih omiljenih romana.A "Sjaj u travi" film za sva vremena.Mnogo ga volim.I uvek kad ga gledam placem na istim mestima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Hvala Izida na ukazanoj mi časti. Drago mi je da ti se dopadaju moji radovi Rađeni su sa puno ljubavi. Za one koji vole starogradsku pesmu , jedna od mojih omiljenih pesama . Kad bi ove ruze male Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Zarasle su staze moje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Mamice,nema na cemu!Zadovoljstvo je moje! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Oj,Jelena ,kćeri moja jedna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Браво Мамице, изузетно креативно! dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Хвала оче.Трудим се..У славу Бога! Ne klepeci nanulama -Nedzald SalkovicTry our new player Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Uputstva za zivot uputstvo za zivotTry our new player Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Мамице баш лепо :smiley: Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука