mamica Написано Јануар 29, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2010 Sveta Petka Sveta Petka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 OSMEH Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Ja te pesmom zovem Ja te pjesmom zovemTry our new player Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Фебруар 5, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2010 Sveti Vasilije Ostroski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Фебруар 10, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2010 Poslednji pozdrav Posledni pozdrav ciki od MađeTry our new playerđe_people Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Pouke za vernike Pouke za vernikeTry our new player Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Videla sam Sumadiju VIDELA SAM SUMADIJUTry our new player Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 15, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2010 Пуно вам хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Nema na čemu.Drago mi je da vam se dopada. Šumadija je moj rodni kraj. dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Stare srpske kuće svedoci prošlosti i nemara Stare srpske kuće svedoci prošlosti i nemaraTry our new playerće-svedoci-prošlosti_people Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Čekam te ljubavi Cekam te ljubaviTry our new player Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Stare srpske kuće svedoci prošlosti i nemara Stare srpske kuće svedoci prošlosti i nemaraTry our new playerće-svedoci-prošlosti_people Моје дете би увек када прођемо крај оваквих старих кућа рекло. ''Мама, је ли ово кућа старица?'', при том би уздахнуо. При брзини живљења увек би ме то питање на трен зауставило и вратило у смисао постојања. Пуно Вам још једном хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Stare srpske kuće svedoci prošlosti i nemara Stare srpske kuće svedoci prošlosti i nemaraTry our new playerće-svedoci-prošlosti_people Моје дете би увек када прођемо крај оваквих старих кућа рекло. ''Мама, је ли ово кућа старица?'', при том би уздахнуо. При брзини живљења увек би ме то питање на трен зауставило и вратило у смисао постојања. Пуно Вам још једном хвала. Pametna su deca... Koliko duhovitosti i istine u njenom pitanju!!! I ja se slicno osecam kad prodjem pored neke takve oronule kuce-starice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Oj Jelena kceri moja jedna –Jasna Kocijasevic Oj,Jelena,kceri moja jedna-Jasna KocjiasevicTry our new player Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Nas Gospod-Isus Hrist Nas Gospod -Isus HristosTry our new player Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука