Jump to content

Esport

Оцени ову тему

Odahviing

Препоручена порука

Него, ја увек кад проведем више од 5, 6 сати рецимо испред компа, у једном комаду, осећам се некако нервозно, нерасположено, тако да немам представу како људи издржавају да годинама играју 8+ сати дневно... Свака им част, јесте да је нездраво, али и за то треба издржљивост.

Pa pazi ja baš i ne igram 8 sati dnevno, ali sam za računarom, sigurno, mada pazi bilo je npr vikenda kada se skupimo ono pa igramo po 15-16 sati onako ko ludaci. Još uvek nisam pokušao ono 24 sati bez prestanka, ono ipak mi je fakultet bitniji, ali smatram da ne bih imao nikakvih problema, ni sa sedenjem 24h za računarom niti da ostanem budan. 

Подели на овим сајтовима

Ал то не значи да није интересантна прича о овом феномену и да не волим да га гледам
http://www.twitch.tv/

Na ovom sajtu ti ima toga koliko hoćeš, odnosno samo za to je i napravljen, s'tim što moraš da nađeš igru koja ti se sviđa, ova o kojoj sam pričao je inače najgledanija. 

Подели на овим сајтовима

Pa pazi ja baš i ne igram 8 sati dnevno, ali sam za računarom, sigurno, mada pazi bilo je npr vikenda kada se skupimo ono pa igramo po 15-16 sati onako ko ludaci. Još uvek nisam pokušao ono 24 sati bez prestanka, ono ipak mi je fakultet bitniji, ali smatram da ne bih imao nikakvih problema, ni sa sedenjem 24h za računarom niti da ostanem budan. 

Свака част, мислим да бих флипнуо после 24 сата, осећам се некако анксиозно кад сам залепљен за екран све време. :/

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Свака част, мислим да бих флипнуо после 24 сата, осећам се некако анксиозно кад сам залепљен за екран све време. :/

Meni nije problem da sedim za računarom uvek mi je bilo dosadno da igram istu igru dugo vremena, e sa ovom su stvari drugačije verovatno zato što sam i ono drugove stekao, evo pre par dana i tim sam napravio, pa bude zanimljivije. Mada kada igram sam odigram jedan meč eventualno dva i dosadi mi, pa dođem ovde nešto da pišem, recimo bilo mi je dosadno nisam znao šta da radim posle meča koji sam odigrao, pa sam odlučio da napišem ovaj tekst.

Подели на овим сајтовима

Meni je PES 6 ostao u krvi (mada u poslednje vreme ređe igram igrice, ali kada sednem, onda ne mogu da se odvojim  joooj ).
Inače, ovi espotovi bi mogli da prođu kod mene čisto zbog toga kad se staro društvo okupi, pa ima uvek smešnih trenutaka, obavezno se neko nervira i tako...  :))) 
Sve u svemu, zanimljiva tema, ali i sam si lepo rekao: "Ako hoćeš da igraš fudbal, košarku itd, izađi napolje i igraj."
A mene su uvek pitali zašto sam, citiram: "evolutivno ostao na PES 6-ici", i moj odgovor je bio sličan tvom iznad: "Da hoću realan fudbal, izašao bih na terenče sa drugarima." Ima nečega u tome kad sam igrao sa drugarom i dam mu gol kroz golmana, stativu ili u spoljni deo mreže. Toga nema u ovim novijim :D

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Sve u svemu, zanimljiva tema, ali i sam si lepo rekao: "Ako hoćeš da igraš fudbal, košarku itd, izađi napolje i igraj."
E ali fudbal mogu da igram, ali u ne mogu da budem neko čudovište koje jede sve živo ili  ne znam, da se obučem kao spartanac i da gađam ljude koplje itd. 
Подели на овим сајтовима

E vidi ovo ja orvorio temu da se borim za ravnopravnost eSporta sa sportom, sad me vi ovde sabotirate i skrećete termu na sport ccc... :D

Jeste videli feministkinje koje se bore za svoja prava pa gole trče po ulici, šta mislite zašto ljudi istrčavaju goli na teren na utakmicama, razmislite o tome.

Подели на овим сајтовима

E ali fudbal mogu da igram, ali u ne mogu da budem neko čudovište koje jede sve živo ili  ne znam, da se obučem kao spartanac i da gađam ljude koplje itd. 

Možeš, samo ti treba maaaštaaaa :D

hqdefault.jpg

Link: http://i1.ytimg.com/vi/U5xQRPXb6_M/hqdefault.jpg

Šalim se malo, respect za odgovor  8086.gif

• Волим 1

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Možeš, samo ti treba maaaštaaaa
Pročitao sam pre jedno 7-8 meseci, zaboravio sam gde, lik je tako sakrije se u žbun (u igri ima žbunova gde možeš da se sakrijep, ako protivnik nije u žbunu ne vidi te) i tako iskače iz šbuna i viče Demacija i udara ljude štapom u glavu. Ima jedan lik u igrici koji to radi :D 
Подели на овим сајтовима

Možeš, samo ti treba maaaštaaaa  :D

Ovo sam pomenuo iz razloga što se sve više dece okreće virtuelnim svetovima sa sve prefinjenijom grafikom, a manje se preferira klasičan igranjac. Mašta nam se olenjila i očekujemo sve na gotovo. Sad, ja sam imao koliko-toliko sreće te sam odrastao bez te tehnologije (sve ima svoje), mada opet, s druge strane, džaba kad sam ga svojski nadoknadio od trenutka kada sam dobio svoj prvi računar. Da ne pominjem da su bile tu i igraonice...

(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Pročitao sam pre jedno 7-8 meseci, zaboravio sam gde, lik je tako sakrije se u žbun (u igri ima žbunova gde možeš da se sakrijep, ako protivnik nije u žbunu ne vidi te) i tako iskače iz šbuna i viče Demacija i udara ljude štapom u glavu. Ima jedan lik u igrici koji to radi :D

Hahahah... Ne razumem  :.mislise.   :))) 

I koja igrica je u pitanju?

(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Meni je PES 6 ostao u krvi

ПЕС 6 је сигурно, кад се узме у обзир време у којем је изашао, убедљиво најбољи део ПЕС-а. :) И ја га имам на компу, јер ми је слаб комп па само њега подржава, и једино њега редовно играм. Има неку чар, много је добро урађен.  

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ja sam ranije igrao igrice kad sam bio mladji,nisam bio zavisnik bas al je bilo tu ozbiljnog igranja.Godinama ne igram igrice,sem ponekad kad odem na soni sa drugarima (Pes,Fifa).

Medjutim,pre mesec dana sam instalirao GTA na telefonu (koji sam igrao pre 7,8 godina) i zaludeo sam se bas,jos malo pa presao. :)

Sto se tice ovog sporta,ne znam sta bih mislio.Nema u potpunosti odlike klasicnog sporta mada opet,u pitanju je intelektuapni rad,koncentracija,refleksi itd...Pa ako bi sah mogli da nazovemo sportom,zasto ne bismo mogli i ovo ;)

Подели на овим сајтовима

И ми исто, разредни нам предавао физичко, волео да игра са нама, па нас је пуштао понекад да не идемо на часове и онда цео дан играмо баскет у сали... Само што је био кош око 2.97, или 3.0 највише па још плафон низак па смо сви унаказили шут за стално, никако да се опоравимо од тога :)))

A meni je razredni u petom osnovne drzao pc igraonicu 100 metara od skole....Nikada necu zaboraviti te sprinteve za veliki (a ponekad i mali) odmor. :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...