Гости Guest Светлана Написано Јун 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 1, 2009 Haris Alexiou-To tango tis Nefelis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 7, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2009 Savopoulos: Synnefoula Διονύσης Σαββόπουλος Облачић Стихови: Διονύσης Σαββόπουλος Музика: Διονύσης Σαββόπουλος Прво извођење: Διονύσης Σαββόπουλος Имао сам једну љубав, ах срцуленце моје, што је личила на облачић, мој облачак. Као облачић одлази, опет се враћа час ме воли, час ме заборавља. И једно вече, ах срцуленце моје отерах изненада мој облачак. Не издржах више да ме изиграва час ме воли, час ме заборавља. И дође април, ах срцуленце моје ево и мај, облачку мој. Без песме, сузе и пољупца није то пролеће ове године. Облачку, облачку, тражим ти да се вратиш и шврљај с колико њих хоћеш свако вече. Не могу да издржим више да сам сам час ме волиш, па нек’ ме час и заборављаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јул 31, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2009 Стихови грчких песама у српском преводу. http://stixoi.info/stixoi.php?info=Translations〈=serbian&act=index&member_id= Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=e3wsSW-3AnU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 Драга сестро Светлана пуно ти хвала за све теме, преводе, адресе, сугестије... које си поставила на овом сајту, и наравно за ове предивне смајлије, извини али ја те се увек сетим, поздрав... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 12, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 ελένη βιτάλη - κιβωτός / elevi vitali - kivotos Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука