Јосиф II Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Како преноси британски "Гардијан", клизишта у северној Италији изазвала су да се неколико стена одкотрља низ брдо (Ronchi di Termeno) и униште амбар остављајући траг уништења и кроз оближње винограде. Призор је невероватан. Фото:Markus Hell/AP Фото:Markus Hell/APФото:Markus Hell/AP Фото:Markus Hell/AP Фото:Markus Hell/AP Фото:Markus Hell/AP / Извор: www.theguardian.com ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ambar se popravi, nista strashno, nego fala Bogu sto se ova jedna velika zaustavila tik uz stambeni deo kuce! Da je isla dalje kao ove druge dve, lepo bi prosla kroz kucu kao kroz sir... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Фебруар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Да. Она ми се чини чак и већа него ова која је пројурила кроз амбар. Право је чудо да нико није повређе. Хвала Богу. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Temu sam prebacio u podforum drstvo -> mediji, nekako mi bas nije za razbibrigu... 8086.gif drustvo - > mediji "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука