Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 део 1 девојка и момак dada 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 део 2 два момка , два јунака dada 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 da,da.....žalosno... 0205_whistling 0202_238 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 Је л је на овом другом снимку један и целивао икону или се сагнуо из неког другог разлога??? Што ли узимају и пар свећа са собом? 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 napolju se pale sveće...verovatno su uzeli da bi zapalili sveće..kao neki alibi...kao da hoće da kažu,ne,nismo mi....mi palimo sveće...evo,vidite... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 I...epilog priče? Jesu li uhapšeni? 0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 Не верујем да су посебно хапшени због овога......такође,не верује да су "сабрали" више од 500 дин са икона....само су се избламирали.....Моззарте тумачиш покрете клефтомана (клефтис и лефта! нова кованица! 0205_whistling ) као да си био са њима ! 0202_238 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 pa i bio sam...s obzirom da sam radio u vučju...vrlo je moguće da su mi ovo neki bivši djaci... crvenilo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 ovaj lik je dobar krsti se pobozno i cjeliva ikonu 0442_feel poklon ovde kod mene ima mladjih momaka kad cjelivaju ikonu oni u stvari ljubljeci usisaju kovanicu crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 zalosna je drzava u kojoj ljudi moraju od Crkve da kradu ! Jednostavno da li se mi svi dovoljno i iskreno trudimo da ovim mladim ljudima obezbedimo srecnije i bolje uslove za zivot ! Opasno je sto oni lopovi koji nisu nigde snimljeni danas imaju brda i doline a ova dva mucenika su mozda "uzeli" neku crkavicu da izvedu curice na pice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 Не видим шта је смешно у томе што ови момци краду од Цркве crvenilo 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 pa smešno je što nisu ni sanjali da će dospeti na internet.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 pa i bio sam...s obzirom da sam radio u vu?ju...vrlo je mogu?e da su mi ovo neki bivši djaci... 0205_whistling Vidi se da su deca imala 8) profu nisu tu radile vaspitne mere klapklap klapklap Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slusalica Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 Zalosno bas,kradja... a jos vise da su kamere koje nas prate stigle i u Crkvu. Stavi coveka na iskusenje uvek ce pasti.Niko nije od toga obezbedjen,svi mi imamo svoje stahove. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Новембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 Нажалост, ово је најблажи вид криминала у цркви. Ова деца се правилним васпитањем можда могу поправити. Много горе од тога је кад дође до скрнављења цркви. Иначе, ни мени ово није смешно, нимало.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука