Jump to content

Провале и крађа из храмова

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Је л је на овом другом снимку један и целивао икону или се сагнуо из неког другог разлога???

Што ли узимају и пар свећа са собом?  0205_whistling

iconrazzvx2.gif
Подели на овим сајтовима

napolju se pale sveće...verovatno su uzeli da bi zapalili sveće..kao neki alibi...kao da hoće da kažu,ne,nismo mi....mi palimo sveće...evo,vidite...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Не верујем да су посебно хапшени због овога......такође,не верује да су "сабрали" више од 500 дин са икона....само су се избламирали.....Моззарте тумачиш покрете клефтомана (клефтис и лефта!  нова кованица!  0205_whistling ) као да си био са њима !      0202_238 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

zalosna je drzava u kojoj ljudi moraju od Crkve da kradu !

Jednostavno da li se mi svi dovoljno i iskreno trudimo da ovim mladim ljudima obezbedimo srecnije i bolje uslove za zivot !

Opasno je sto oni lopovi koji nisu nigde snimljeni danas imaju brda i doline a ova dva mucenika su mozda "uzeli" neku crkavicu da izvedu curice na pice

Подели на овим сајтовима

W.A.Mozart рече:

pa i bio sam...s obzirom da sam radio u vu?ju...vrlo je mogu?e da su mi ovo neki bivši djaci... 0205_whistling

Vidi se da su deca imala 8) profu nisu tu radile vaspitne mere  klapklap

klapklap

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нажалост, ово је најблажи вид криминала у цркви. Ова деца се правилним васпитањем можда могу поправити. Много горе од тога је кад дође до скрнављења цркви. Иначе, ни мени ово није смешно, нимало....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...