Марко Написано Јануар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 25, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2010 Слике су предивне,браво,Марко! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Јануар 25, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2010 Na fotografiji br. 2 mi izgleda kao neko dijete, nekako pogled i osmjeh... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марко Написано Јануар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2010 Од сваког епископа имам неколико лијепих фотографија а од Владике Василија пар хиљада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 ?? ?????? ???????? ???? ???????? ??????? ??????????? ? ?? ??????? ???????? ??? ??????. ??????? ?? ?????... ??? ????? ??????????????? ??????! ? ?????? ????? ??? ???????? ??????????? ?? ??????????? ?????? ???? ????????? ??? ?????????? ?????? ??????? ????? ? ???? ???? ? ??? ??????? ?? ???????, ?????? ??????? ???????? ???? ?? ?????? ? ????? (? ????? ?????? ????????? ?? ?????) ? ?????? ???????? ???????? ????? ????? ?? ?? ?? ????? ?????! ? ?? ????? ??????, ????????? ??? ???????????, ???????? ??? ?? ??????? ???????? ??????? ? ????? ?? ???? ?????????! ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука