Trifke Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 A kod tebe radi? Opet su te slagali Trifke ... ne budi naivan i ne nasedaj na proste fore ... A nije valjda da si me slagao! Izvini ja sam mislio da ne lazes! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 A nije valjda da si me slagao! Izvini ja sam mislio da ne lazes! Nisam ja nego ti oko tebe koji ti ne govore istinu ...uljujkuju te u iluzijama ... Ako mozes da rastabiris sta pisem ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Pa Seselj jutro rece ( citah u medijima) da ce SRS ici sama, a to je isto kada je svoju jadnu zenu imenovao za kandidatkinju za predsenika. Seselj je jako pametan covek, na neki nacin i zaninmljiv, ali daleko mu lepa kuca. E pa ako je on to rekao onda je to to. Jeste on inteligentan ali ludak. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Људи очекују оно што им је неко за кога су гласали директно и недвосмислено обећао...ако није испунио то што је обећао, шта је кој ку*** обећавао? Значи да је лажовчина која те је преварила само да би дошла на власт, да је ту да би згрнуо кинту за себе, завршио посао за неког другог преко државне кичме и боли га па*** што је народу све горе и горе! Како поново гласати за њега и његову странку када су доказали да су прекршили све што су обећали? То важи апсолутно за све партије које су биле на власти! Pa nisu sve bas. imas i onih koji i danas se doseldno zalazu za svoje ideale i to posle 10 godina robije. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 A ti si to vec promesao?I kako je. Osecas li se bolje? Sra kaze okolina? Nisam ja nego ti oko tebe koji ti ne govore istinu ...uljujkuju te u iluzijama ... Ako mozes da rastabiris sta pisem ... Pogledaj ovo gore pa ce ti sve biti jasno. Ali jaoj! Pa to je visa matematika za tebe a i nemas bezina! Znaci za dzabe sam se mucio da ti ovo pisem! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Pogledaj ovo gore pa ce ti sve biti jasno. Ali jaoj! Pa to je visa matematika za tebe a i nemas bezina! Znaci za dzabe sam se mucio da ti ovo pisem! Citat: A ti si to vec promesao? Onaj znak na kraju recenice je znak pitanja. Znas li sta znaci rec pitanje? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Код нас треба једно, цирка, 600 година да се започне са "полаким променама", а после тога, током извесног броја миленијума, почеће се са "поправком". Citat: Макс Вебер и Р. Х. Тони су још на почетку прошлог века тврдили да је капитализам производ културне и верске природе западног друштва. Вебер је 1920. у ’Протестантској етици и духу капитализма’ написао да постоји тесна веза између аскетског моралног учења калвинизма и развоја институција европског капитализма. Енглески хришћански социјалиста Тони развио је паралелне тврдње у делу ’Религија и успон капитализма’, Веберови и Тонијеви ставови потврђени су садашњим развојем капитализма у Европи.” IZVOR Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Citat: A ti si to vec promesao? Onaj znak na kraju recenice je znak pitanja. Znas li sta znaci rec pitanje? Vidi ostatak recenice. U tome je poenta. Ali kao sto rekoh za tebe je to visa matematika. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ne znate ko će pobijedit a ko izgubit na izborima? Ali već sad znate gdje bude vaše mjesto poslije njih! Trifke, Crveni Baron and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Проблем је што смо ми управо такви, што смо у претходној историји доказали да смо лошаци који гледају сопствени интерес макар то значило свеукупну девастацију целе државе, што нам не пада на памети да живимо и размишљамо у складу са последњим саветом који је Лазањски добио у сну од св.Петра, моје баронче....са мојих 43 године, после свега што сам доживео, видео, схватио и научио, не верујем више у некакав скорашњи, ововековни, "процват" српске државе и народа...а после тог једног века живота у сценарију који је све гори и гори?...тешко да ћемо постојати. Previse si pesimista . ja kada sam dolazio, pre desetak godina, vidjao sam takav krs od kola po putevima da je to bilo strasno. danas toga vise nema ili puno manje. Pogledaj kako se ljudi polako dovode u "red"...pre 15 godina niko nije stavljao pojas u kolima a danas kako sednu u kola srbi stavljaju pojas ... O takvom napredtku ja govorim i on jeste spor ali je napredak. Upravo pojas, prelazak pesackog na zeleno svetlo i slicno dovodjenje u "red" je ono sto razlikuje srbe i nemce na primer. naravno u red se moramo dovoditi i na radnom mestu. Ali sve je to proces koji traje. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Previse si pesimista . ja kada sam dolazio, pre desetak godina, vidjao sam takav krs od kola po putevima da je to bilo strasno. danas toga vise nema ili puno manje. Ја сам реалан човек...зато сам и песимиста. То није никакав адекватан пример а ти размисли зашто није, ако си озбиљан човек и познајеш целокупну ситуацију код нас, ако си већ путовао по Србији и мало бацио поглед на њену несрећу...ја верујем да јеси. Једина чињеница јесте да је пара све мање, да је оних који реално привређују и пуне буџет стварним и конкретним новцем све мање и мање, да средња класа скоро да уопште не постоји и да је све доведено до уништења због патолошке похлепе и неуравнотежене бахатости једних те истих људи који се деценијама ротирају и бесомучно пљачкају државу довевши је до просјачког штапа а спремни су, као што смо имали прилике да видимо, и да је поделе на ко зна колико делова и да је продају ако треба, само да имају загарантоване положаје, сигурну лову и "срдачан осмех" од њихових претежно иностраних и појединих домаћих финансијера! А народ? Ко ј*** народ! Pogledaj kako se ljudi polako dovode u "red"...pre 15 godina niko nije stavljao pojas u kolima a danas kako sednu u kola srbi stavljaju pojas Фасцинантан напредак који је несумњиво пресудан за васкрсење руиниране државе и осиромашеног народа. Upravo pojas, prelazak pesackog na zeleno svetlo i slicno dovodjenje u "red" je ono sto razlikuje srbe i nemce na primer. naravno u red se moramo dovoditi i na radnom mestu. Ali sve je to proces koji traje. На којим црним радним местима? Pontifex Emeritus and feeble је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 И да ли се неко већ одлучио за кога ће гласати? :Д Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 dss Manolis је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 И да ли се неко већ одлучио за кога ће гласати? :Д A ti? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 A ti? За ДВЕРИ. Зашто ћеш гласати за ДСС? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука