obi-wan Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Apsolutni bojkot je jedini moguci pocetak resenja kod nas. Nema drugog. Ali posto je nas narod u visegodisnjoj drustveno-politickoj komi, onda od toga - naravno - nema nista. Jedino cemu se zaista nadam je da ce Bog da intervenise nekim samo Njemu znanim nacinom, i da nas izvadi iz ove socijalne balege, u kojoj se, eto, evropski i patriotski koprcamo vec 2+ decenije unazad... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Први пут гласам ове године, и мој глас нећу дати већ виђеним лоповима и преварантима. Гласаћу за Двери. Ko glasa za Dveri i SRS taj daje glas Vucicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Како мислите бојкотом променити нешта..мени није јасно... Идете СНС комуни на руку...алал вера „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Како мислите бојкотом променити нешта..мени није јасно... Идете СНС комуни на руку...алал вера Mihajlo, ne mlati zivota ti, i ne pravi se sasav. Za toliko te bar znam... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Aaaaaa, ti si onaj patriota koji je Milunku Savic uclanio u KPJ? Pa nije ni cudo, vidim sada ... Taman si potvrdio moj predhodni post na ovu temu, tipa nacionalisti i patrioti novotarci ... Ma nema veze ko sam ja bitno je da radikala vise nigde nema. Vi ste i stvorili ovu dvojicu ,Tomu i Vucica. Pokopa vas vas grobar bas kao sto i treba. I da znas nije bitno kada covek pogresi jer moze da se ispravi. Bitno je kada covek pogresi pa onda ostane u tome. A i neznanje nije strasno kada covek hoce nesto da nauci. Neznanje je strasno kada neznas a neces ni da naucis. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ma nema veze ko sam ja bitno je da radikala vise nigde nema. Vi ste i stvorili ovu dvojicu ,Tomu i Vucica. Pokopa vas vas grobar bas kao sto i treba. I da znas nije bitno kada covek pogresi jer moze da se ispravi. Bitno je kada covek pogresi pa onda ostane u tome. A i neznanje nije strasno kada covek hoce nesto da nauci. Neznanje je strasno kada neznas a neces ni da naucis. Tako je Trifke, mnogo ljudi je biralo SNS, ali su shvatili da su pogresili, radikali vise i ne postoje, na ovim izborima dobice 2-3% glasova, nece predizbornu koaliciju sa Dveri, tako da ce 5% glasova otici SNS- u i Vucicu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Mihajlo, ne mlati zivota ti, i ne pravi se sasav. Za toliko te bar znam... ??? Какав Михајло? Ово је други пут да ме називате именом које није моје... Ако ниси у стању нормално да разговараш нема сврхе да ми се обраћаш.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Ma nema veze ko sam ja bitno je da radikala vise nigde nema. Vi ste i stvorili ovu dvojicu ,Tomu i Vucica. Pokopa vas vas grobar bas kao sto i treba. I da znas nije bitno kada covek pogresi jer moze da se ispravi. Bitno je kada covek pogresi pa onda ostane u tome. A i neznanje nije strasno kada covek hoce nesto da nauci. Neznanje je strasno kada neznas a neces ni da naucis. Samo jos da rastabiris sta je pogresno a sta ispravno i sta je znanje a sta neznanje ... i posle je sve lako ...To kada savladas bices odlican ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Samo jos da rastabiris sta je pogresno a sta ispravno i sta je znanje a sta neznanje ... i posle je sve lako ...To kada savladas bices odlican ... ovaj izraz rastabiris nije jasan ali to se moze i ocekivati od radikala. A i ovo drugo rece ti i osta citav. Znas ono sto imas u glavi s vremena na vreme promesaj ili protresi pa mozda i proradi posto do sada nisi pokazao da radi. Sta je ponestalo goriva ili ova zima , kosava? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 ovaj izraz rastabiris nije jasan ali to se moze i ocekivati od radikala. A i ovo drugo rece ti i osta citav. Znas ono sto imas u glavi s vremena na vreme promesaj ili protresi pa mozda i proradi posto do sada nisi pokazao da radi. Sta je ponestalo goriva ili ova zima , kosava? A ti si to vec promesao?I kako je. Osecas li se bolje? Sra kaze okolina? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Tako je Trifke, mnogo ljudi je biralo SNS, ali su shvatili da su pogresili, radikali vise i ne postoje, na ovim izborima dobice 2-3% glasova, nece predizbornu koaliciju sa Dveri, tako da ce 5% glasova otici SNS- u i Vucicu. Pa jos uvek nije sigurno da li hoce ili nece. Kod njih je sve kako Seselj kaze. Potpuno razlicito glasali o tome na 2 nivoa. DSS sigurno nece u koaliciju sa Dveri a Dveri same samo nekim cudom mogu proci cenzus. Ukratko cuveno srbsko jedinstvo. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 ovaj izraz rastabiris nije jasan .. Pa ne cudi me posto ti je Milunka clan CK SKJ bila ... onda je sve jasno ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 A ti si to vec promesao?I kako je. Osecas li se bolje? Sra kaze okolina? Promesaj i ti pa ces da znas. Nije to dobro da kod tebe ne radi... "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Promesaj i ti pa ces da znas. Nije to dobro da kod tebe ne radi... A kod tebe radi? Opet su te slagali Trifke ... ne budi naivan i ne nasedaj na proste fore ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Pa jos uvek nije sigurno da li hoce ili nece. Kod njih je sve kako Seselj kaze. Potpuno razlicito glasali o tome na 2 nivoa. DSS sigurno nece u koaliciju sa Dveri a Dveri same samo nekim cudom mogu proci cenzus. Ukratko cuveno srbsko jedinstvo. Pa Seselj jutro rece (citah u medijima) da ce SRS ici sama, a to je isto kada je svoju jadnu zenu imenovao za kandidatkinju za predsenika. Seselj je jako pametan covek, na neki nacin i zaninmljiv, ali daleko mu lepa kuca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука