Jump to content

Ванредни парламентарни избори 2014. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

зар још постоји неко ко верује да у банана-републикама народ бира владу?!

Ja verujem. Ljudi glasaju za koga zele , prebroje se glasovi pa se na osnovu broja glasaova dodeljuju poslanicka mesta a na osnovu glasanja parlamenta se odlucuje o vladi. tako to nekako funkcionisse i demokratskim sistemima pa i u Srbiji. E sada niko nije nikome kriv ako pobedi opcija kojoj on nije naklonjen. Ja sam recimo radikal i niko mi nije kriv sto su srbi glasali za Nikolica. Volje ga ljudi i molim lepo, izmadju Seselja i Nikolica su odabrali Nikolica i tu je stvar potpuno jasna.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Gde god da zivim sistem je isti. Ljudi glasaju, glasovi se prebroje i na osnovu njih se odabere parlament koji posle bira vladu. A srbi nisu budale vec pametan narod i ponasaju se racionalno. Niko nece glasati za Vucica ako ga je on ili njegova politika ostavila bez hleba.

Problem je u tome stio ti recimo, kako nesimpatizer Vucica ces da kazes da su ljudi gladni u Srbiji zbog Vucica ali izbori ce pokazati da li je to tacno ili nije. Ako oni pobede znaci da nije tacno. I bas zbog toga su pozeljni izbori. da se jasno vidi ko je ko i sta je sta.

Gle ja uopste nisam ni simpatizer ni nesimpatizer Vucica i ne kazem da je iko gladan samo zbog njega.Gladni su ljudi zato sto se ova zemlja sistemski unistava vec godinama unazad,Vucic je samo deo tog lanca,protiv njega nemam nista licno.

Sto se tice glasanja,to sto ti pricas je tacno teoretski.ALi u praksi je drugacije.

Kao prvo,izbor za glasanje ti je uvek isti.Ista imena poslednjih 15 godina.Program isti.Za koga god da glasas bice ti manje vise isto,oni se ionako posle izbora povezu u koaliciju.

Ove stranke sto su drugacije nemaju nikakav medijski prostor,ne mogu da stignu do gradjana,klevecu ih pre izbora i tako se stvara konfuzija u glavama ljudi

Moje misljenje je da su njima potrebni izbori samo da skinu Dacica sa mesta premijera,da uzmu i tu poziciju i naravno,da ubace nekoga svog na vlast u Beogradu.

Eto,sta ti mislis sa te tvoje tacke gledista?

Je l trebaju sada Srbiji izbori?

Подели на овим сајтовима

како год, за хришћанина је утеха кад види да је некоме и теже. страшно..

Ne, hriscanin ne ropce kada mi je tesko jer ima i teze.

Подели на овим сајтовима

Kao prvo,izbor za glasanje ti je uvek isti.Ista imena poslednjih 15 godina.Program isti.Za koga god da glasas bice ti manje vise isto,oni se ionako posle izbora povezu u koaliciju.

Kako isti? recimo Seselj je bio u vladi a danas u Hagu. Milosevic takodje. Ljudima su dojadili, pobedili su drugi, ovih prvih se resili .... Vidis kako se ljudi na vlasti menjaju itekako ..

Подели на овим сајтовима

Pa imam i ja isto.

Samo sto je to ovde manjinja u na primer u Austriji vecina.O tome ti ja govorim.

Uvek je bilo tako te su ljudi iz Srbije odlazili na rda u inostransrvo i pre 3-4 decenije. Uvek je namacka ili austrija bila bogatija pa je i danas.

Подели на овим сајтовима

зар се љубав према Отаџбини мери таквим стварима. значи, ако редовно идем у Хрватску на море, сасвим ми је свеједно што моја браћа на Косову и Метохију не смеју отићи ни до властите њиве.

немам речи.

Slobodno ostanoi bez reci.Ovde je rec o tome da je neko rekao da ljudi u Srbiji "nemaju leba da jedu" a ne o merenju patriotizma materijalnim dobrioma ... Proprati malo o cemu se pise i sta je tema ..

Подели на овим сајтовима

Uvek je bilo tako te su ljudi iz Srbije odlazili na rda u inostransrvo i pre 3-4 decenije. Uvek je namacka ili austrija bila bogatija pa je i danas.

Pa da znaci,nije svejedno gde se zivi.

Sto se tice Seselja,on je bio na vlasti ako se ne varam samo 98.godine.Pa to je bilo pre 15 godina,Milosevic je otisao pre 13...Od tad se uglavnom ovde sve vrti u krug...

I sta ti mislis,da li Srbiji sada trebaju izbori?

Подели на овим сајтовима

с ким сам ја нашао да причам..

да ли си ти чуо шта је о томе рекао својевремено Збигњев Бжежински.. или можда ниси ни чуо за њега?

Ja sam upravo shvatio sa kime pricam i mogu ti reci da si me slatko nasmejao. Zlobna, osvetoljubiva osoba koja kada ostane bez argumenata pokusava da predje na niske udarce i podlosti.

I znam ko je Zbignjev Bzezinski nekih 30 godina ..

Подели на овим сајтовима

Pa da znaci,nije svejedno gde se zivi.

Sto se tice Seselja,on je bio na vlasti ako se ne varam samo 98.godine.Pa to je bilo pre 15 godina,Milosevic je otisao pre 13...Od tad se uglavnom ovde sve vrti u krug...

I sta ti mislis,da li Srbiji sada trebaju izbori?

Narvno da trebaju izbori. Ako ni zbog cega dugog onda zbog tebe. Vidis da si nezadovoljan situacijom u zemlji i tyrenutnom vladom? Znaci trebaju promene. kako? Izbori.

Подели на овим сајтовима

е кад знаш ко је он, онда знаш и шта је рекао о суверенитету.. или можда треба да те подсећам?

Apsolutni suverenitet drzava ne postoji od drugog svetskog rata i holokausta.

Upravo zbog toga imas trupe UN na Kosmetu.

Подели на овим сајтовима

немаш појма. ко то нпр. ограничава суверенитет САДу?!

Бжежински је мислио на ''државе'' типа Србија. и шта је рекао?

Sta god da je rekao ni SAD nemaju apsolutni suverenitet.

I pride Bzezinski je bio antikomunista i sve sto je pisao bilo je posveceno tom i rusenju komunizma.

Подели на овим сајтовима

Narvno da trebaju izbori. Ako ni zbog cega dugog onda zbog tebe. Vidis da si nezadovoljan situacijom u zemlji i tyrenutnom vladom? Znaci trebaju promene. kako? Izbori.

Aaaaa...kapiram sad.Ti mora da mislis ono da cuvam kutije,pa da uzmem 20,30 evra,zavisi koliko ko daje?

Onda ok.. :))

Подели на овим сајтовима

Aaaaa...kapiram sad.Ti mora da mislis ono da cuvam kutije,pa da uzmem 20,30 evra,zavisi koliko ko daje?

Onda ok.. :))

ne, vec ako nisi zadovoljan sa sadasnjom vladom i partijama na vlasti glasaj za onoga ko ce ti omoguciti bolji im kvalitetniji zivot. Recimo za DS mozes da glasas. Ili za Radikale, nisu presli cenzus na zadnim izborimaa ko zna mozda bi bilo bolje sa njima. ILi LDP recimo, pa ima tu jos DSS ...izvoli pa biraj ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...