Jump to content

Ванредни парламентарни избори 2014. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

Koji jedan?

Ima da izadju hiljade fanaticnih zaludjenika,sa onim fanaticnim sjajem u ocima i euforijom u grudima... :)

Ljudi nemaju 'leba da jedu a oni idu na izbore lol

A gde to ljudi "nemaju leba da jedu"?

Ja bio u Srbiji oko nove godina...svi slave, veselje, pecenje ...Pricamo li mi o istoj zemlji? Pa se jos zale sto Srpska nova godina nije neradni dan ...

Imam prijatellje u Novom Sadu, rade za neke male plate ali su sredili kucu kao apoteka, da im pozavidi svak ovde na zapadu. 

Drugi idu redovno na letovanja , zimovanja . ja nisam bio na letovanju skoro zadnjih 20 godina o oni redovno, svakog leta ...I da vidis uvek im puna trpeza kada odem kod njih ...Dete ide u skolu, kupuju mu gitare, ide na ekskurzije itd ...

naravno, svi se zale da nemaju para ali zalim se i ja i svi ovde oko mene na zapadu. Svima fale pare i niko ih nema dovoljno.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Барон препоручујем ти други пут да са попом обиђеш парохију за неке водице па ћеш видети да има и оних који немају за леба.

Подели на овим сајтовима

Барон препоручујем ти други пут да са попом обиђеш парохију за неке водице па ћеш видети да има и оних који немају за леба.

Verujem da ih ima ali nisu svi u takvoj situaciji. A verujem i da ima onih koji bi uz vise truda mogli da se izvuku iz takvog stanja. A takvih ima i ovde. Evo citam u novinama pre dva-tri dana, ovde gde sam ja , Juzni Tirol, najbogatiji deo Italije, dvojica izvrsila samoubistvo zato sto su ostali bez posla.

Nije to jedinstveno srpski problem. Zivot nije lak nigde kao ni u Srbiji.

Подели на овим сајтовима

A gde to ljudi "nemaju leba da jedu"?

Ja bio u Srbiji oko nove godina...svi slave, veselje, pecenje ...Pricamo li mi o istoj zemlji? Pa se jos zale sto Srpska nova godina nije neradni dan ...

Imam prijatellje u Novom Sadu, rade za neke male plate ali su sredili kucu kao apoteka, da im pozavidi svak ovde na zapadu. 

Drugi idu redovno na letovanja , zimovanja . ja nisam bio na letovanju skoro zadnjih 20 godina o oni redovno, svakog leta ...I da vidis uvek im puna trpeza kada odem kod njih ...Dete ide u skolu, kupuju mu gitare, ide na ekskurzije itd ...

naravno, svi se zale da nemaju para ali zalim se i ja i svi ovde oko mene na zapadu. Svima fale pare i niko ih nema dovoljno.

Ma daj,o cemu ti pricas?

Pa i cigani slave svaki dan i vesele se,a zive ko crvi.

Zar si toliki bukvalista da mislis da bi ljudi trebali za Novu godinu da glodju koske pa da onda kazes kako nemaju leba da jedu?

Ko jos ide redovno na letovanja i zimovanja aj mi kazi molim te? Koji je procenat tog stanovnistva?

Zar je luksus priustiti detetu da ide u skolu,kupiti mu gitaru i platiti mu ekskurziju? Znas li ti koliko roditelja bukvalno gladuje da bi to priustili svojoj deci?

Da li treba deca da nam izgledaju kao ona u Somaliji da bi mogli sa pravom da kazemo da nam nacija gladuje?!

Подели на овим сајтовима

Ma daj,o cemu ti pricas?

Pa i cigani slave svaki dan i vesele se,a zive ko crvi.

Zar si toliki bukvalista da mislis da bi ljudi trebali za Novu godinu da glodju koske pa da onda kazes kako nemaju leba da jedu?

Ko jos ide redovno na letovanja i zimovanja aj mi kazi molim te? Koji je procenat tog stanovnistva?

Zar je luksus priustiti detetu da ide u skolu,kupiti mu gitaru i platiti mu ekskurziju? Znas li ti koliko roditelja bukvalno gladuje da bi to priustili svojoj deci?

Da li treba deca da nam izgledaju kao ona u Somaliji da bi mogli sa pravom da kazemo da nam nacija gladuje?!

I da li je ave ovo razlog da se ne glasa jer "ljudi nemaju leba da jedu"? To tvoje " nemaju leba da jedu" je razlog vise da se glasa i odabere bolja vlada, jer jkao sto sam kazes nije dobro sa ovom trenutnom.

Подели на овим сајтовима

To je razlog zasto nam izbori nisu potrebni trenutno.

A posto u ovoj demokratskoj zemlji narod nista ne pita onda ne treba ni ici na te izbore.

Bas zato trebaju izbori. da se izabere bolja vlada. Posto sam kazes da ova ne valja. A vladu biraju ljudi sa pravom glasa. pa kako oni glasaju tako ce biti. Ako opet glasaju za sadasnje znacida tvoje "nemaju leba da jedu" bas i nije sasvim tacno ..

Подели на овим сајтовима

тешко Србији..

Evo da vidite da nije samo u Srbiji tesko...

http://www.ilgiornale.it/news/interni/senza-lavoro-e-senza-pensione-famiglia-si-suicida-crisi-904026.html

ovde se porodica ubil ..--

a ovde momak od 26 godina...

http://www.today.it/citta/suicidio-meda-ragazzo.html

ili ovaj slucaj:

http://www.huffingtonpost.it/2013/12/31/strage-collegno-depresso-uccide-figlia_n_4524561.html

ubio porodicu i opnda izvrsio samoubistvo jer je ostao bez posla ..

Подели на овим сајтовима

Bas zato trebaju izbori. da se izabere bolja vlada. Posto sam kazes da ova ne valja. A vladu biraju ljudi sa pravom glasa. pa kako oni glasaju tako ce biti. Ako opet glasaju za sadasnje znacida tvoje "nemaju leba da jedu" bas i nije sasvim tacno ..

Pa ljudi i nemaju drugog izbora.Politicari se u Srbiji godinama samo vrte u krug i menjaju fotelje.

Nema sta da se izabere bolje ili gore,stvar je u tome sto Vucic hoce da preuzme vlast totalno,ima jos dosta prijatelja da smesti na pozicije i to je to.

Ti ne zivis u Srbiji tako da nema sta da diskutujem sa tobom o tome...

Подели на овим сајтовима

Pa ljudi i nemaju drugog izbora.Politicari se u Srbiji godinama samo vrte u krug i menjaju fotelje.

Nema sta da se izabere bolje ili gore,stvar je u tome sto Vucic hoce da preuzme vlast totalno,ima jos dosta prijatelja da smesti na pozicije i to je to.

Ti ne zivis u Srbiji tako da nema sta da diskutujem sa tobom o tome...

Gde god da zivim sistem je isti. Ljudi glasaju, glasovi se prebroje i na osnovu njih se odabere parlament koji posle bira vladu. A srbi nisu budale vec pametan narod i ponasaju se racionalno. Niko nece glasati za Vucica ako ga je on ili njegova politika ostavila bez hleba.

Problem je u tome stio ti recimo, kako nesimpatizer Vucica ces da kazes da su ljudi gladni u Srbiji zbog Vucica ali izbori ce pokazati da li je to tacno ili nije. Ako oni pobede znaci da nije tacno. I bas zbog toga su pozeljni izbori. da se jasno vidi ko je ko i sta je sta.

Подели на овим сајтовима

Ne kukajte previse na srbiju i krizu u Srbiji ... nigde danas nije lako ..

To najvise volim da cujem :D

Imam rodjake u Austriji,dodjose letos i pricaju kako im nije lako tamo ovo,ono...A najmladji od njih,ima 15 godina i ide na neku praksu vikendom valjda,ima cini mi se 700 evra mesecno.Kao kod nas doktor specijalista,tj malo vise.

Ili moj drugar,preselio se pre 10 godina u Italiju sa porodicom,isto letos dosao,vozio covek novog Fokusa,bas ga briga.Doduse,on se i ne zali :)

Подели на овим сајтовима

To najvise volim da cujem :D

Imam rodjake u Austriji,dodjose letos i pricaju kako im nije lako tamo ovo,ono...A najmladji od njih,ima 15 godina i ide na neku praksu vikendom valjda,ima cini mi se 700 evra mesecno.Kao kod nas doktor specijalista,tj malo vise.

Ili moj drugar,preselio se pre 10 godina u Italiju sa porodicom,isto letos dosao,vozio covek novog Fokusa,bas ga briga.Doduse,on se i ne zali :)

Pa upravo o tome sam pricao. Imam prijatelje koji redovno idu na letovanje, imaju kola, motor sve sto im treba ....I sve to u Srbiji ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...