Баба Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Сви падају сем СНС-а Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Sjaši Kurto da uzjaši Murto, trla baba lan... uključite dole titlove na engleskom su, potom ponovo osvježite stranicu s videom tj. ponovo pokrenite video. vrlo zabavno, ahahahaha Matrix vs. volby - Matrix vs. parliamentary elections (Czech with English subtitles), matrix vs. izbori Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Јер долазиш да гласаш? Naravno da dolazim, nego šta, takvo nešto ni slučajno ne bih propustio, već sam u jeku priprema za izbore. Zálesák pálí volební lístky - Iz ovog instrumenta za paljenje vatre su nastale gusle srpske i crnogorske Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 koje licemjerstvo, on lažovčina jedna bi išo da provjerava volju naroda, aj što me laže neg što misli da sam glup.... vidio čovjek da mu rejting jak pa oće da to iskoristi, pohlepa je čudo jedno za neljude, jedna od vrhovnih sila.... Мени изгледа супротно од твог размишљања. Доведу их до врха да их пусте низ воду. Да што јаче ударе у земљу. Комета ће бити видљива! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Zasto pohlepa? Politika je posao kao i svaki drugi. I u svakom poslu ljudi gledaju da imaju uspeha pa tako i politicari. Roba se prodaje kada ima traznje za njom a ne kada nema. Ovde je roba glasacki listic .... Pametan potez naprednjaka i na vreme. Mladim demokratijama poput nase trebaju cesci ozbori ... Milosevic nije ni jedan mandat bio 4 godine na vlasti ... Prvi su DS kada su se dokopali ostali 4 godine na vlasti ...ni dana se nisu odrekli ... Svasta Boze Pa neka onda naprave zakon da imamo izbore, ali na svim nivoima ( doduse spali smo samo na dva) svakih 6 nedelja. Vucic nije morao da pravi izbori. Izbori se nikada ne prave iz cista mira. Moglo je da se izglasa nepoverenje vladi,a onda najjaca stranka ( SNS) pravi vladu sa nekim drugim koalciniom partnerom. Izbori su skupi, gubi se barem 3 meseca vremena za ozbiljan rad, a izbori se prave kada premijer podnese ostavku ili vlada nema vecinu u skupstini, a ovde nije slucaj ni jedno ni drugo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan Hinda Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Ште рећи сем страшно, борба за још више фотеља и још већу моћ и утицај. 70% Србије не гласа, а он се дичи подршком народа, после заккона који забрањује запошљавање, најављиваног закона о раду, који ће бити донет у следећем мандату где ће добити апсолутну власт... Иди док си млад се све више спомиње као химна Србије, страшно је што и старија популација размишља о одласку... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Да ме иза оног паравана где заокружујеш гласове чека Памела Андерсон у топлесу, не идем на гласање... Гласаћу по обичају за Војислав доктора Коштуницу :good2: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan Hinda Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Да ме иза оног паравана где заокружујеш гласове чека Памела Андерсон у топлесу, не идем на гласање... Гласаћу по обичају за Војислав доктора Коштуницу :good2: хм, не идеш да гласаш, а гласаш :bendoff: Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Svasta Boze Pa neka onda naprave zakon da imamo izbore, ali na svim nivoima ( doduse spali smo samo na dva) svakih 6 nedelja. Vucic nije morao da pravi izbori. Izbori se nikada ne prave iz cista mira. Moglo je da se izglasa nepoverenje vladi,a onda najjaca stranka ( SNS) pravi vladu sa nekim drugim koalciniom partnerom. Izbori su skupi, gubi se barem 3 meseca vremena za ozbiljan rad, a izbori se prave kada premijer podnese ostavku ili vlada nema vecinu u skupstini, a ovde nije slucaj ni jedno ni drugo. Znas, u britanij mandat vladi traje 5 godina po zakonu ali oni iz pristojnosti uvek odrzavaju prevremene izbore, obicno posle 4 godine ...Mislim da nikada ni jedna britanska vlada nije ostala ceo madat tj. 5godina. Mozda samo za vreme 2. svetskog rata ali nisam siguran ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Izbori su skupi, gubi se barem 3 meseca vremena za ozbiljan rad, Izbori nisu skupi, to je klasicna demagogija neprijatelja demokratije ili onih koji ne znaju o cemu pricaju. Izbori su kamen temeljac demokratske vladavine i garant slobode. Skuplji je kredit dat Miskovicu a koji on nece vratiti od izbora .. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Рече тад мали Слобо следеће:"Показали смо да отпор НСП-у ипак има смисла без обзира на неравноправност. Нису успели наши непријатељи да нас убеде да су били управу, оно што су говорили о нама. Оно што су лагали, сатанизовали наш народ, наше државно руководство. Највећи успех нашег непријатеља би био да је успео да нас убеди да је истина оно што је он нама лагао. У томе је, нажалост, имао подршку неких политичких странака које себе зову опозицијом у овој земљи. Није њихов грех то што су опозиција. Свака власт на свету има опозицију. Али, они су опозиција сопственом народу и сопственој држави. Они су и створени и помагани искључиво зато да оправдају НАТО агресију. Да кажу да није НАТО крив што нас је бомбардовао, него да смо ми криви због тога. Да су Срби крви за распад претходне Југославије, да су Срби криви за наводне злочине над осталим народима бивше Југославије. И дан данас те политичке странке говоре да српско руководство и народ треба да се извине Муслиманима, Хрватима и Албанцима за неке измишљене злочине. Они и дан данас говоре да Србија треба да буде, наводно, децентрализована, на шест република разбијена, па чак и да Београд има републику. Они и дан данас говоре да Југославија не треба да постоји. Они и дан данас говоре да се о Косову и Метохији, о његовом статусу може ПРЕГОВАРАТИ." Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Ovo je odlican primer uspesnog politicara. Od "propale firme" je dosao do premijerske pozicije. I naravno morao je da napravi rezove u politici isto kao da neko ko preuzme propalo preduzece mora da izvrsi rezove da bi popravio preduzece. A doslednost? U politici? Pa ni Srbi nisu dosledni u svom ponasanju te su nekada bili srcem uz srbe preko Drine i uz Srbe na Kosmetu a danas su vise uz Francuze pored Sene ... Pravi, sposoban politicar se tome prilagodi i opstaje u politici. I stoga Dacicu svaka cast. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Ja mislim da bi sad bilo najpametnije da niko ne izadje na izbore. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 26, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2014 Ja mislim da bi sad bilo najpametnije da niko ne izadje na izbore. Odlicna zamisao .... dovoljno bi bilo da izadje jedan i da odluci izbore .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука