Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Ma to je za ponavljace, da obnove gradivo. Nije za tebe, posto si ti bio odlikas u osnovnoj pa znas jako dobro da se subvencijama ne moze spasiti privreda :)

Pa subvencije i ne sluze za spasavanje vec za olaksavanje svojim prozvodjacima borbu na trzistu ... da lakse poraze konkurenciju a posle kroz povecanu prodsju ( posto nema konkurencije ) subvencije se vrate kroz porez...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa subvencije i ne sluze za spasavanje vec za olaksavanje svojim prozvodjacima borbu na trzistu ... da lakse poraze konkurenciju a posle kroz povecanu prodsju ( posto nema konkurencije ) subvencije se vrate kroz porez...

Naravno, pogotovo ako su nasi partijski drugovi- ovi subvencionisani a partijski neprijatelji-oni nesubvencionisani :) Fer play nema sta!

Подели на овим сајтовима

Naravno, pogotovo ako su nasi partijski drugovi- ovi subvencionisani a partijski neprijatelji-oni nesubvencionisani :) Fer play nema sta!

Pa tako ce biti u Srbiji dok god politicari budu skidali sa VHS traka snimke i kacili po YouTube ... Takav kadar je spreman na svasta ....

Подели на овим сајтовима

Pa tako ce biti u Srbiji dok god politicari budu skidali sa VHS traka snimke i kacili po YouTube ... Takav kadar je spreman na svasta ....

Genije, Radulovic je okacio snimak mnogo pre nego sto je imao bilo kakvog dodira sa politikom. :)

Ocigledno tebe ne zanima da srbiji bude bolje nego da ti izlupetas svoje gluposit..

A i kako ocekivati nesto od coveka koji se proziva za velikog nacionalstu a misli da su Srbi nekulturna korumpirana stoka...kakva je to bezgranicna ljubav prema svom narodu.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A i kako ocekivati nesto od coveka koji se proziva za velikog nacionalstu a misli da su Srbi nekulturna korumpirana stoka...kakva je to bezgranicna ljubav prema svom narodu.

Pa mi danasnji Srbi i jesmo i nekulturni i korumpirani i izuzetno neodgovorni prema svom narodu i drzavi i ja kao nacionalista zelim da to popravim i da budemo ispred svih u vrlinama a ne u manama. 

Подели на овим сајтовима

Pa mi danasnji Srbi i jesmo i nekulturni i korumpirani i izuzetno neodgovorni prema svom narodu i drzavi i ja kao nacionalista zelim da to popravim i da budemo ispred svih u vrlinama a ne u manama. 

Ja misli mda su Srbi jako odgovorni i kulturni ali nam je sistem napravljen tako da postne moen i cestit Srbin ne moze da opstane, vec samo baraba, ljigavci i sline.

Ovu drzavu i ovaj sistem koji imamo u drzavi ne da ne treba da postujemo treba da ga srusimo.

I ja zaista ne smatram nacionalizam "postovanjem trule drzave" vec ljubavlju prema naciji i kulturi.

pomesao si ti tu nesto...

Подели на овим сајтовима

Ja misli mda su Srbi jako odgovorni i kulturni ali nam je sistem napravljen tako da postne moen i cestit Srbin ne moze da opstane, vec samo baraba, ljigavci i sline.

Jok tebra. Kada vidis smece po ulici za to nije kriv sistem vec onaj koji ga baca i ne zanimajuci ga sto ce neko dete da se isprlja, povredi ili zarazi i razboli zbog toga.

Подели на овим сајтовима

Jok tebra. Kada vidis smece po ulici za to nije kriv sistem vec onaj koji ga baca i ne zanimajuci ga sto ce neko dete da se isprlja, povredi ili zarazi i razboli zbog toga.

I Svajcarci bacali smece po ulici.. pa su onda krenuli da pisu kazne za to. Sto je upravo sistem, genije.

Подели на овим сајтовима

I Svajcarci bacali smece po ulici.. pa su onda krenuli da pisu kazne za to. Sto je upravo sistem, genije.

Samo sto nemas 7 miliona svajcaraca koji bacaju smece kao sto imas u Srbiji pa je moguce ukrotiti sa kaznama one pojedince koji to rade. Ne postoji sistem koji to moze "kazniti" u Srbiji ...

Подели на овим сајтовима

Samo sto nemas 7 miliona svajcaraca koji bacaju smece kao sto imas u Srbiji pa je moguce ukrotiti sa kaznama one pojedince koji to rade. Ne postoji sistem koji to moze "kazniti" u Srbiji ...

Sedam miliona Srba naterali da nose pojas i pale svetla za mesec dana, ne mogu da nateraju da bacaju smece.... kazni po petoricu svakih mesec dana pa ces da vidis sto ne moze....

Da vidis kako se lepilo po volanu "UPALI SVETLA VEZI POJAS" kad cujes da su lupili po dzepu ovog ili onog.. :)

Подели на овим сајтовима

Nego sta! Umesto da lepo sa CD-ova skidaju snimke i kace na VHS kasete, oni se dali u pomodarstvo. I umesto da sede u selu i uzgajaju luk i kupus sa svojim narodom, oni se dali u nauke pa jos i po belom svetu zavidne poslovne uspehe postizu! Sramota :)

Подели на овим сајтовима

pssss pssss zemlja zove sokola, zemlja zove sokola,  sokole-javi se. Sokole, prizemlji se :)

Haha pa gde vi zivite lol u bajkolandu mozda? :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Opet se slazemo. I ja smatram da ne treba da budes "nekulturan i korumpiran i izuzetno neodgovoran prema svom narodu i drzavi" vec kao pravi srpski rodoljub da budes ispred svih u vrlinama a ne u mantrama...hocu reci manama :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...