RYLAH Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Pa zato sto svo vreme aludiraju na Radulovica koji je bio ministar privrede a sve ono sto su naveli je u nadleznosti Ministarstva finansija. Lajk si dobio jer si svesno ili nesvesno postavio pravo pitanje Ја се извињавам, али ми причамо о Радуловићу, човеку који је предлагао реформе пензионог система, пореског система, система субвенционисања, отпуштања по јавној управи, јел тако? Ако причамо о њему, онда морамо да причамо у оквирима интерресорног приступа који је он сам увек потенцирао. Или то важи само када се велича његов васколики геније, али не и када се говори о промашености њега као министра и обичног политиканта? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Шта ти мислиш, да они немајју промо тимове који их промовишу по јутјубу? Кажи ти мени то искрено. Ти брате Жељко кад решиш мени да контрираш, апсолутно постанеш ограничен, то је нешто вазда страшно и мени јако нејасно. Мислим ја стварно не верујем, да ти у 40 година, верујеш да "озбиљни" политичари не промовишу себе и преко јутјуба? Pa imaju oni promo timove samo sto nemaju potrebe da stavljaju svoje snimke na YouTube, to rade ostali ..ti, ja, TV stanice koe ih intervjuisu i slicno ..A ovaj nas mucenik ima taj jedan intervju koji prebacuje sa VHS trake da bi mogao da ga postavi na YiuTube ... pa onaj Seceroski sa cetkama i metlama je ozbiljniji od njega ... Razumes, iz ovoga ti mozes da izvuces zakljucak o kakvoj osobi se radi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Ја се извињавам, али ми причамо о Радуловићу, човеку који је предлагао реформе пензионог система, пореског система, система субвенционисања, отпуштања по јавној управи, јел тако? Јел ти радиш у јавној управи па си се забринуо за посао? Јел то проблем? Шта фали његовој реформи пензионог система? Осим што ће држава мање да пљачка. Шта фали његовој ферорми пореског систем? Јел садашњи порески систем добар и рационалан? шта фали систему субенција? Теби се свиђа да могу само политички повезани привредници да напредују? То ти је ок? Шта фали отпуштању у јавној управи? Зар немамо превише запослених у јавној управи, и превише "лажних" радних места? Које црпе моје и твоје паре, оптерећују нашу привреду и праве нам страшне трошкове. Имаш ли ба конкретну замерку, или ћеш да фураш Динкићеву причу, како ето... неможе то тако... он рачуна буџет лоше.... нема искуства... нема знања. Признај лепо, брате мили, да си се забринуо за сопствени посао....па нормално је да су у страху велике очи. Pa imaju oni promo timove samo sto nemaju potrebe da stavljaju svoje snimke na YouTube, to rade ostali ..ti, ja, TV stanice koe ih intervjuisu i slicno .. Окачио човек свој интервју на јутјуб пре годину дана. Јака ствар. Мислим дај е то очигледан доказ да није компетентан да води Србију. библија, он је ЈЕДИНИ (или једао д ретких) који хоће привреду ове земље да рефирмише тако да не могу гњиде, и паразиди по јавној служби да се гребу пара пореских обавезника. Да не могуу политичари да краду више толико, колико су крали, да раде корупцију коју су радили. Сваки нормалан и рационалан човек, осим ако није политички пулен који ради у јавној служби - би подржао то.је Наравно уз то релативно економски образован(зна неке основне ствари). А ти имаш само један проблем, а то је што једина економска школа коју познајеш и признајеш је марксизам. И ја ћу да престанем то да ти замерам, јер за то ниси крив ти, већ они који су ти тај марксизам уваљивали у школи. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Kapiras li ti Milisavljevicu da je 2001 godine kada je bio ovaj interviju jos uvek bila u upotrebi VHS traka i video rekorder ...Covek je to morao da prebacuje za VHS trake u digitalni format da bi mogao da ga nakaci na YouTube .. To je bre bila operacija i to ozbiljna ... To je CNN...Amerika...oni su koristili digitalnu tehnologiju zapisa dok smo mi jos pustali "Asove sevdaha" na gramofonske ploce... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Није спроводио реформе из једног простог разлога, Вучић му није дозвољавао. Немој да си Билбија. Нетачно. Ово је поприлично сумњива изјава. Прво одакле ти то знаш? Реко ти дејан лучић?Немој да се служиш методама оних које исмеваш. Погледаш њихове савете, онда погледаш његове предлоге, у длаку исто. Просто, зар не? Ја бих ти радо одговорио на све остале бесмислице када ти мени објасшниш следећу ствар. Како то, да се увек јавиш, да критикујеш моју политичку опцију, и моје политичке ставове, а никад не критикујеш Билбијање, Динабластера и сличне? Јел могуће да некима од њих никад немаш ништа да кажеш? Да су у твојим очима само моји политички ставови неисправни? Нема потребе да разговор спуштамо на тај ниво. Нити ово има везе са тобом на било који начин. И на крају, зашто ми не кажеш конкретно шта је лоше него ми ту причаш Радуловић ово, Радуловић оно? Ја одрао грло на овој теми, ал не читаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Јел ти радиш у јавној управи па си се забринуо за посао? Јел то проблем? Не. Шта фали његовој реформи пензионог система? Осим што ће држава мање да пљачка. Рекао сам већ. Шта фали његовој ферорми пореског систем? Јел садашњи порески систем добар и рационалан? Рекао сам већ. шта фали систему субенција? Теби се свиђа да могу само политички повезани привредници да напредују? То ти је ок? 1) Рекао сам већ, и 2) Ако не разумеш о чему причам, прво се смири, прочитај поново, па онда разговарај. Шта фали отпуштању у јавној управи? Зар немамо превише запослених у јавној управи, и превише "лажних" радних места? Које црпе моје и твоје паре, оптерећују нашу привреду и праве нам страшне трошкове. Рекао сам већ. Имаш ли ба конкретну замерку, или ћеш да фураш Динкићеву причу, како ето... неможе то тако... он рачуна буџет лоше.... нема искуства... нема знања. И ово сам рекао већ, пар пута до сада. Признај лепо, брате мили, да си се забринуо за сопствени посао....па нормално је да су у страху велике очи. Ако признам да сам се забринуо за сопствени посао (који заиста то и јесте, мој сопствени посао, који везе са Радуловићем ил државом ил тобом ил било ким нема), хоћеш онда да ми опростиш што не готивим овакве месије? DYNABLASTER, feeble, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 шта фали систему субенција? ti si brate sam sebi kontradiktoran, od kad sam ja ovdije došao na forum prije pola godine , ti neprestano trubiš o slobodnoj ekonomiji,ne miješanju države u istu, a sada postavljaš pitanje sta fali necijem sistemu subvencija, ja te više ne kontam , nikako, do sada sam samo govorio protiv tvojih gledišta i mislio sam da sam shvatio šta bi ti htjeo, a sada više ništa ne znam Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 ti si brate sam sebi kontradiktoran, od kad sam ja ovdje došao na forum prije pola godine , ti neprestano trubiš o slobodnoj ekonomiji,ne miješanju države u istu, a sada postavljaš pitanje sta fali necijem sistemu subvencija, ja te više ne kontam , nikako, do sada sam samo govorio protiv tvojih gledišta i mislio sam da sam shvatio šta bi ti htjeo, a sada više ništa ne znam Pa zar nisi primetio ovo do sada. U roku od 5 postova je u stanju da u petom postu prica suprotno od onoga sto je napisao u prvom ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Нетачно. Одакле ти знаш да је нетачно? Рекао сам већ. Рекао сам већ. 1) Рекао сам већ, и 2) Ако не разумеш о чему причам, прво се смири, прочитај поново, па онда разговарај. Рекао сам већ.И ово сам рекао већ, пар пута до сада. Аха. Добро. Значи ти се залажеш за то да запошљавамо масовно људе у јавној сектору, залажеш се за то да имамо масиван јавни сектор, да гушђимо привредни сектор итд. Добор. У реду. Кажи тако онда брате лепо, да си за то. ti si brate sam sebi kontradiktoran, od kad sam ja ovdje došao na forum prije pola godine , ti neprestano trubiš o slobodnoj ekonomiji,ne mješanju države u istu, a sada postavljaš pitanje sta fali necijem sistemu subvencija, ja te više ne kontam , nikako, do sada sam samo govorio protiv tvojih gledišta i mislio sam da sam shvatio šta bi ti htjeo, a sada više ništa ne znam Ако држава узме мени и теби паре кроз порез, и да их лази за његову фирму, то је мешање државе у привреду. Нисам ја контрадикторан, него ти очгигледно не знаш, шта је то слободна економија, исто ко овај билбија који је овде толко пута испао глуп ко ћускија па сад у немоћи не обраћа пажњу на ову глупост коју си лупио, него ти се прудружује. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Ако држава узме мени и теби паре кроз порез, и да их лази за његову фирму, то је мешање државе у привреду. Нисам ја контрадикторан, него ти очгигледно не знаш, шта је то слободна економија, а констатно лупеташ глупоссти о истој и износиш неке теорије. a kad subvencioniše proizvođače to je onda u okvirima slobodne ekonomije jel tako? mislim ako se ne mješa kako uspijeva da subvencioniše, još nisam čuo za prostitutku koja radi posao a da ostane nevina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Ако држава узме мени и теби паре кроз порез, и да их лази за његову фирму, то је мешање државе у привреду. A ako drzava uzme isti porez od tebe i Laze, ali lazi da poreske olaksice zato sto Laza baca smece u kantu a ne pored , da li se drzava mesa u privredu ili samo edukuje ? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 a kad subvencioniše proizvođače to je onda u okvirima slobodne ekonomije jel tako? mislim ako se ne mješa kako uspijeva da subvencioniše, još nisam čuo za prostitutku koja radi posao a da ostane nevina брале, слободно тржиште ти значи да се држава НЕ МЕША у привреду. Субенционисање је МЕШАЊЕ у привреду. Дакле субенционисање ти је у супротности са слободним тржиштем. Не знам шта ти ту није јасно? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 брале, слободно тржиште ти значи да се држава НЕ МЕША у привреду. Субенционисање је МЕШАЊЕ у привреду. Дакле субенционисање ти је у супротности са слободним тржиштем. Не знам шта ти ту није јасно? Nije tu jasno zasto sve drzave onda subvencionisu svoju privredu ili poljoprivredu i to rade upravo sve najbogatije i najrazvijenije zemlje ... Pa se pitam, kome treba ta budalastina koja se zove slobodno trziste? kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 брале, слободно тржиште ти значи да се држава НЕ МЕША у привреду. Субенционисање је МЕШАЊЕ у привреду. Дакле субенционисање ти је у супротности са слободним тржиштем. Не знам шта ти ту није јасно? Меша. Уколико ја бацам смеће тамо где не треба. треба да ме казни. И не смарај више. pa nije mi jasno to što si postavio pitanje šta fali radulovićevom sistemu subvencionisanja, eto to mi niej jasno, samo to sam i citirao, sad ti mene ubi al ja zaključujem da ti braniš sistem subvencionisanja kakav god da je , ja ne znam ni kako taj radulović izgleda nit me zanima, ni jedan politicar koji je u proevropskoj vladi bio mene ne zanima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Одакле ти знаш да је нетачно? Рекао сам већ, није му озбиљно стало до реформи, стало му је до будуће политичке каријере. Ако ти у овој земљи, где је рај за неког генија који би да решава проблеме, видиш само ово најкрупније што потенцира ММФ, а не милијарду ситница које би привредницима олакшале живот, онда си промашен као министар. Све смо то знали и без Радуловића. Онај начин који је он предлагао, направио би још већи хаос. Показао је да размишља на нивоу једног политиканта, да нема одговорности нити стратешког размишљања. Аха. Добро. Значи ти се залажеш за то да запошљавамо масовно људе у јавној сектору, залажеш се за то да имамо масиван јавни сектор, да гушђимо привредни сектор итд. Добор. У реду. Апсолутно нетачно. Први сам против запошљавања, посебно против запошљавања страначких дебила са вечерњим школама. Рекао сам већ и шта и како мислим о свему томе, али и шта мислим о Радуловићу и овоме што он сада прича, мрзи ме да се понављам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука