Crveni Baron Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Ovo je pravi kandidat za Srbiju ... RYLAH and feeble је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 A evo i omanje predavanje iz ekonomije za Radulovica ... Ovo je pravi ekonomski program i reforma koja treba Srbiji ...Covek je bio vizionar ... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 @@florenntina, Sad, radoznao sam, što mi dade lajk na ono gore? Nisam ništa posebno rekao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Pa jeftino mu je to na YouTube ... treba to raditi ozbiljnije. Ali ne vezano za to, ovde covek prica o tehnickim stvarima a ne o ekonomiji. Znaci ono sto on zna nije ekonomija i cela ona njegova prica sa onog drugog videa gde "preslisava" nekog direktora je bila samo jeftina, u stvari gratis, politicka promocija doticnog gospodina. A upravo takvi su upropastili i dalje upropascavaju drzavu ... Jer, vidis, onaj snimak na kome on "preslisava" onog direktora nije snimljen slucajno, neko snimio i postavio na YouTube ..Ono je radjeno po scenariju ...I to su strasno ruzne stvari koje se plasiraju Srbima ..i postaju im normalne .. A ljudi koji ucestvuju u tome time pokazuju svoju nemoralnost. On prica i o ekonomiji, malo obnovi engleski pa poslusaj ponovo. A bilo bi i lepo da nam, s obzirom da je Sasin uspeh "neozbiljan" ti napises kako treba da izgleda neki "ozbiljan" uspeh. Narocito bih te ozbiljno razumela, ako bi dao licni primer. A sto se tice snimka, sve i da je namerno snimljen, u sta sumnjam, ono je strasno. Covek otvoreno krsi zakon i jos je Radulovic kriv sto jadnog napacenog lopovcinu koji je unesrecio hiljade porodica svojim nesavesnim poslovanjem i korupciom "preslisava" gde su mu milijarde dinara koje nedostaju... Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 @@florenntina, Sad, radoznao sam, što mi dade lajk na ono gore? Nisam ništa posebno rekao Pa zato sto svo vreme aludiraju na Radulovica koji je bio ministar privrede a sve ono sto su naveli je u nadleznosti Ministarstva finansija. Lajk si dobio jer si svesno ili nesvesno postavio pravo pitanje https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Pa zato sto svo vreme aludiraju na Radulovica koji je bio ministar privrede a sve ono sto su naveli je u nadleznosti Ministarstva finansija. Lajk si dobio jer si svesno ili nesvesno postavio pravo pitanje ne bih ja da se mešam u politiku... ili ekonomiju, šta li je već od ta dva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 On prica i o ekonomiji, malo obnovi engleski pa poslusaj ponovo. A bilo bi i lepo da nam, s obzirom da je Sasin uspeh "neozbiljan" ti napises kako treba da izgleda neki "ozbiljan" uspeh. Narocito bih te ozbiljno razumela, ako bi dao licni primer. Neozbiljno je postavljanje video klipova na YouTube radi politicke promocije ... I jos neozbiljnije mi je da kandidat za Predsednika u Srbiji na primer cuva neki svoj interviju ( bilo je ono, ej snimite me bicu na TV veceras ) i da ga cuva 13 godina i danas postavlja na YouTube .. Kapiram da to ljudi rade svakodnevno ali ovaj se kandiduje za parlament ili za sta vec ...Trebao bi da ima malo vise kriterijume od obicnih smrtnika i da ima druga interesovanja a ne da cuva video snimke nekog svog intervijua i da ga kaci po netu .. nana and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Ja bih, jer se osecam odgovornom da ucinim nesto ako mi se vec pruza prilika. A Sasu Radulovica zaista vidim kao jednu priliku za ekonomski prosperitet Srbije. Btw. Ovo su rezultati jednog istrazivanja koje je sproveo CDI (Centra za drustvena istrazivanja) vezano za predstojece izbore: Izvor:http://cdi.org.rs/uploads/1/2/1/8/12181277/RezultatiAnketeIzbora2014.pdf https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Neozbiljno je postavljanje video klipova na YouTube radi politicke promocije ... I jos neozbiljnije mi je da kandidat za Predsednika u Srbiji na primer cuva neki svoj interviju ( bilo je ono, ej snimite me bicu na TV veceras ) i da ga cuva 13 godina i danas postavlja na YouTube .. Kapiram da to ljudi rade svakodnevno ali ovaj se kandiduje za parlament ili za sta vec ...Trebao bi da ima malo vise kriterijume od obicnih smrtnika i da ima druga interesovanja a ne da cuva video snimke nekog svog intervijua i da ga kaci po netu .. Neozbiljno je na konkretno pitanje davati apstraktne odgovore da ne kazem demagoske. Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Neozbiljno je postavljanje video klipova na YouTube radi politicke promocije ... . По којим стандардима и у ком свету је реклама неозбиљна? Шта је требало, да се кандидује и да се набије у мрак, никако да не промовише сопствену идеју? Лол.... Шта све ти нећеш да лупиш само да покушаш да га облатиш.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 . По којим стандардима и у ком свету је реклама неозбиљна? Шта је требало, да се кандидује и да се набије у мрак, никако да не промовише сопствену идеју? Лол.... Шта све ти нећеш да лупиш само да покушаш да га облатиш.... Pa reci mi , ali onako posteno, mislis li da barak Obama ili Putin ili gospodja Merkel kace po YouTube svoje intervjue ? Ajde, al' posteno da mi odgovoris sta mislis ... E vidis , to je ozbiljan svet, to su ozbiljni politicari a ne salabajzeri ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Није спроводио реформе, нити је хтео да спроводи реформе, Није спроводио реформе из једног простог разлога, Вучић му није дозвољавао. Немој да си Билбија. хтео је да дословно слуша инструкције ММФ-а. Ово је поприлично сумњива изјава. Прво одакле ти то знаш? Реко ти дејан лучић?Немој да се служиш методама оних које исмеваш. Можда јесте успешан пословни човек пре него што је постао стечајни управник, али се никада није бавио макроекономијом и једноставно се не разуме ни у реформе ни у буџет и онда је изабрао да прати савете ММФ. Да је хтео да спроводи реформе, могао је хиљаду реформи да спроведе које би значиле много више него да постројава директоре, али га то није интересовало или једноставно није знао ништа о томе. Радуоловић пише брале блог о макроекономији Србије већ шест година. Дакле у макроекономију је сигурно упућен. Упућенији од Драгаша. Ја бих ти радо одговорио на све остале бесмислице када ти мени објасшниш следећу ствар. Како то, да се увек јавиш, да критикујеш моју политичку опцију, и моје политичке ставове, а никад не критикујеш Билбијање, Динабластера и сличне? Јел могуће да некима од њих никад немаш ништа да кажеш? Да су у твојим очима само моји политички ставови неисправни? И на крају, зашто ми не кажеш конкретно шта је лоше него ми ту причаш Радуловић ово, Радуловић оно? Ево овај Дајнабластер вечито фура текстове овог драгаша, ама ниједном нисам видео да си му написао колико лупета тај драгаш глупости. Билбија лупета на редовној бази, у животу нисам видео да се сукобиш са њим. е када ми то одговориш, може да наставимо дискусију о овим бесмислицама јер ми је ових пар дана доста бесмислица од Билбије и Жискара, не морам и твоје да трпим. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Није спроводио реформе, нити је хтео да спроводи реформе, Није спроводио реформе из једног простог разлога, Вучић му није дозвољавао. Немој да си Билбија. хтео је да дословно слуша инструкције ММФ-а. Ово је поприлично сумњива изјава. Прво одакле ти то знаш? Реко ти дејан лучић?Немој да се служиш методама оних које исмеваш. Можда јесте успешан пословни човек пре него што је постао стечајни управник, али се никада није бавио макроекономијом и једноставно се не разуме ни у реформе ни у буџет и онда је изабрао да прати савете ММФ. Да је хтео да спроводи реформе, могао је хиљаду реформи да спроведе које би значиле много више него да постројава директоре, али га то није интересовало или једноставно није знао ништа о томе. Радуоловић пише брале блог о макроекономији Србије већ шест година. Дакле у макроекономију је сигурно упућен. Упућенији од Драгаша. Ја бих ти радо одговорио на све остале бесмислице када ти мени објасшниш следећу ствар. Како то, да се увек јавиш, да критикујеш моју политичку опцију, и моје политичке ставове, а никад не критикујеш Билбијање, Динабластера и сличне? Јел могуће да некима од њих никад немаш ништа да кажеш? Да су у твојим очима само моји политички ставови неисправни? И на крају, зашто ми не кажеш конкретно шта је лоше него ми ту причаш Радуловић ово, Радуловић оно? Ево овај Дајнабластер вечито фура текстове овог драгаша, ама ниједном нисам видео да си му написао колико лупета тај драгаш глупости. Билбија лупета на редовној бази, у животу нисам видео да се сукобиш са њим. е када ми то одговориш, може да наставимо дискусију о овим бесмислицама јер ми је ових пар дана доста бесмислица од Билбије и Жискара, не морам и твоје да трпим. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Kapiras li ti Milisavljevicu da je 2001 godine kada je bio ovaj interviju jos uvek bila u upotrebi VHS traka i video rekorder ...Covek je to morao da prebacuje za VHS trake u digitalni format da bi mogao da ga nakaci na YouTube .. To je bre bila operacija i to ozbiljna ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Pa reci mi , ali onako posteno, mislis li da barak Obama ili Putin ili gospodja Merkel kace po YouTube svoje intervjue ? Ajde, al' posteno da mi odgovoris sta mislis ... E vidis , to je ozbiljan svet, to su ozbiljni politicari a ne salabajzeri ... Шта ти мислиш, да они немајју промо тимове који их промовишу по јутјубу? Кажи ти мени то искрено. Ти брате Жељко кад решиш мени да контрираш, апсолутно постанеш ограничен, то је нешто вазда страшно и мени јако нејасно. Мислим ја стварно не верујем, да ти у 40 година, верујеш да "озбиљни" политичари не промовишу себе и преко јутјуба? Kapiras li ti Milisavljevicu da je 2001 godine kada je bio ovaj interviju jos uvek bila u upotrebi VHS traka i video rekorder ...Covek je to morao da prebacuje za VHS trake u digitalni format da bi mogao da ga nakaci na YouTube .. To je bre bila operacija i to ozbiljna ... Добро и? Човек има чиме да се похвали и хвал исе тиме. Шта је следећ што ћеш да кажеш, висок је и има лошег фризера? Не држи довољно до себе? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука