w.a.mozart Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Kad su mi ga instalirali rekoše da su fabrička podešavanja ona na kutiji... ja sam pristupio ruteru tada (zaboravih kako) i promenio podešavanja ali on nije hteo da upamti - sad hoću da promenim lozinku al nikako da pristupim ruteru. Šta da radim... imam fotku sa kutije (pošto sam kutiju bacio) i imam sve one serijske brojeve ali nikako da skontam koji je username a koji password Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 192.168.0.1 ovo mi je adresa rutera Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Јеси ли пробао са админ админ. То је неки стандард ако ниси ништа мијењао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Сваки рутер на себи има и дугменце преко којег је могуће приступити (притиском на дугме). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир Малић Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Сваки рутер на себи има и дугменце преко којег је могуће приступити (притиском на дугме). Није то баш дугменце, пре ће бити рупица. Е сад, кад ради рутер, треба притиснути неком иглом прекидач који се налази у тој рупици и држати га притегнутог 10-ак секунди. На овај начин рутер се ресетује на фабричка подешавања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 probao sam admin, admin i neće... resetovao ruter i ponovo neće Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Iz nekog razloga je proradilo tek sad... hvala svima - molim admina da obriše temu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука