Trifke Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Pre par dana sam se na facebooku prikljucio grupi podimenom Svetosavska Pravoslavna Unija misleci da se tu stvarno nalaze ljudi koji zele da se bave onim sto je zaista potrebno ovom narodu. Odmah sam primetio veoma cudne komentare na pismo Patrijarha monahu Artemiju a onda i druge priloge koji su bili rekla kazala o ekumenizmu iluminatima i td. Kada sam postavio direktno pitanje svima na tom forumu jei to sajt raskolnika ili Pravoslavni sajt odgovor je bio diplomatski uvijen da je forum ljudi antiekumenisticki nastrojenih. Kada sam trazio direktniji odgovor odgovorili su da su tu ljudi koji gaje simpatije prema monahu Artemiju. Ja sam ih pozdravio i napustio forum. Pre su ljudi koji su pripadali sektaskim protestanskim zajednicama imali takav obicaj da se predstavaljaju kao Pravoslavni sve da bi vas uvukli u diskusiju. Sada vidim da i raskolnici imaju taj obicaj da pokusavaju da zavedu i zatruju ljude svojim idejama! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 nista novo u drzavi Danskoj i jos po negde na kugli zemaljskoj zato se ja drzim stranica koje rade sa blagoslovom episkopa SPC.. Џуманџи and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука