Гости Guest Написано Јануар 14, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 Нови распоред рада верског добротворног старатељства7. Децембар 2013 - 8:21 verum est in beer and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 dodjite kod mene na francuski Nektarija, Плутон, Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 14, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2014 У вдс предајеш? aham Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Па што не причаш. Екстра! Свака част! Мораћу да почнем да долазим, модератор да ми предаје, а нећу смети да зуцнем, иначе следи бан Ех, па нико ме није питао Добро си нам дошао, од фебруара почињемо поново са часовима Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Da li zna neko da li ce biti i casova italijanskog? Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 Da li zna neko da li ce biti i casova italijanskog? ne za sada, za ovo pologodje, mozda sledece godine ako se neko prijavi od predavaca... Ali moguce je da ima casova italijanskog u Vaznesenjskoj crkvi, tamo se doduse placa simbolicna cena od 1000 din za mesec dana kursa i mislim da ima italijanski. Nektarija је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука