Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 Овде ми се једино свиђа лого. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 .....и назив, наравно. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 а шта је ово, и шта значи та реч? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ? ??? ?? ???, ? ??? ????? ?? ?????? ???? ???? ?? ?????? ?? ???? ? ???????.... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ? ??? ?? ???, ? ??? ????? ?? ?????? ???? ???? ?? ?????? ?? ???? ? ???????.... 0104_cheesy???? ??? ?? ????? ?? ?? ???? ?? ????? 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 И ја сам добила позив...о чему је реч, Медо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ма зезање на ревнитељство и новотарију ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Ja sam dobila i prihvatila.Znala sam odmah sta je,i koja dvojica su to jedino mogla da smisle! Koji likovi-ikone Bozije! srcee Sve sto od njih ocekujem u zivotu jeste da uvek ostanu takvi...Moji sasavi decaci... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 A ja šutnula srcee.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> Sporo kapiram. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука