Макрина Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Драга браћо и сестре, имам један предлог,па ако сте ради да усвојите,било би нам на корист свима. Пошто доста људи комуницира путем интернета и многи долазе како на овај тако и на друге форуме, имам предлог,свако ко је сутра везан за кућу,да чита ујутру Акатист Животворном Духу а ко иде на посао да окрене неколико бројаница, наравно,часни оци на форуму што се јављају и онако имају своје правило за сутра. Мислим да нам је то свима на велику корист да молитвено учествујемо у сутрашњем дану и да Господ чује наше молитве и подари нам доброг Патријарха.(наравно,не зависи од наших молитава,али Богу је мило) Ето,то сам само хтела, ако сам вас оптеретила,праштајте :smiley: имам само најбољу намеру :smiley: Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 У случају да неко жели да чита а да нема Акатист,ево линка http://www.molitvenik.in.rs/akatisti/akatisti_Gospodu/akatist_Svetom_i_Zivotvornom_Duhu.html Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука