Столе Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Јел вам неко испричао да вас је сањао? Испричајте нам шта се десило. Ваши снови се не важе! То су ваши снови! И ја сам сањао да летим па још увек немам крила. Дакле, ваши снови су субјективни и не важе.. траже се снови (о)ближњих.. Не могу да кажем да су њихови снови објективни али вероватно су субјективно-објективни и тако то Да разбијем лед:Једног јутра почиње жена (сада бивша) да ме љуби, грли и цмаче и таман сам помислио свашта кад она уздахну и каже:- Сањала сам нешто страшно!- Е мукица.. Шта си сањала?- Сањала сам да си се потукао са неким.- Па шта? Јел ме премлатио?- Није.- Па шта онда?- Било је страшно!- Шта је било страшно?- Ударио си га тако да си му откинуо главу!- Ауу.. Јел било много крви?- Не знам. Гледала сам куда је одлетела глава..Ето шта ти је женско. Само брине о моштима.. Шта је даље било нема везе Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јануар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 И сад шта? Дал да то исповедим као грех ил јок немам појма. Ја убих човека а немам појма ни ко је он ни зашто га убих. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Где је одлетела глава на крају? https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јануар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Где је одлетела глава на крају? Па незнам тачно ал по њеној причи 10 - 20 метара од тела П.С. Није то мало. Значи да сам га друкнуо баш онако жешће Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Јануар 4, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Pre nekih 7 god. mi jedna sms-om javila kako me sanjala.... Možda bih voleo da me jos jednom sanja... Саша од Москве and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Јануар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2014 Pre nekih 7 god. mi jedna sms-om javila kako me sanjala.... Možda bih voleo da me jos jednom sanja... Ма 7 година није ништа. Надај се још увек Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Sećam se da me je Majka često sanjala.Kako sam neočešljana,prljava,ili kao hodamo negde sa nekom drugom decom,a sa nama je još jedno dete i niko ne zna ko je to dete a svi znamo da je "naše".I onda se ona u snu pitala kako ja nisam saznala nešto više i kako me na zanima čije je to dete...jer sam ja kao dete bila ekstremno radoznala. Jednom me je tako sanjala kao ja sam beba i imam veliku glavu . Столе је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Ова тема ме потакнула да митам мојега чо'ека дал' ме (и како ) некад сањ'о. Стрепела сам да ми не каже :" Да, драга, ти си мој кошмар који ми се обистинио ". Фала Богу, није ми то рекао. Дал'није хтео, ил' није смео...ко ће га знати ? Елем, исприча ми мој лепи Гаги 'вако : " Идеш ти улицом, то јест, тротоаром, кад одједном :jahojao234: :229: :shocking: ето га огроман црни пас који јури ка теби. И, таман кад је дошао до тебе, и кад сам помислио да ће да те растргне , он је почео да шени, врти репом и скакуће око тебе, тражећи да се поиграш са њим" . Јес' да је сан лажа, а стварност истина, ал' ја се нешто разнежих. Драшко and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кристина Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 Једна колегиница је сањала да сам свештеник и да је венчавам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука