Ђуро Станивук Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Sloboda seksualnog opredeljenja. Најнижа телесна потреба...колико ниско да једног човека то одређује...туга.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Ovakvi sektaški potezi mi nikada neće biti sasvim jasni (niti ogromna zabrinutost ljudi tim njihovim promocijama) , jer ne znam kako je moguće pravog pripadnika bilo koje vjeroispovjesti vrbovati , ukoliko to ovaj sam ne želi (pod uslovom da nije lakovjeran , a ako je toliko lakovjeran onda i nije pravi) . Što se mene lično tiče - mogu oni da pjevaju svoje sajentološke serenade pod mojim prozorom cijeli bogovjetni dan , to mene pogodilo ne bi ! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Magične riječi: Kako se kulturno i brzo riješiti Jehovinih svjedoka | VIDEO Piše: Redakcija Objavljeno: 20.11.2013 - 14:04 SVI smo se barem jednom u životu susreli s Jehovinim svjedocima koji su nas zagnjavili svojim pričama. Neki od nas pristojno su ih saslušali, a neki pak nepotrebno neugodni. Međutim, korisnik YouTubea imena hitmn92 pronašao je možda najučinkovitiji i najpristojniji način nakon kojeg priča jednostavno prestaje. Naime, on je, umjesto da s njima raspravlja i gubi vrijeme koje je trebao potrošiti na pospremanje kuće, jednostavno rekao da je gay. To je izgleda upalilo jer nakon ovih riječi dodatnih pitanja nije bilo. Извор RYLAH, w.a.mozart, feeble and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Хахаха, а у позадини се чује,како му ортак умире од смеха... DYNABLASTER, RYLAH, ИгорМ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 LOL. Cisto da znate ono koliko u Srbiji ima Jehovinih svedoka nije nista spram Amerike. Dok sam studirao u Masacusetsu cesto su mi dolazili na vrata kuce gde sam stanovao pa je onda gazda morao da izlazi za dvocevkom da bi ih oterao hahhaha Deki992 and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Седимо код моје тетке и неко звони на врата, она отвори кад оно сведоци. И почели они бла, бла, трућ... а моја тетка (њу нико још није надговорио) кренула да њима објашњава да су у секти... и они се ваљда већ сморили. А ми унутра седимо и слушамо како им тетка соли памет, али се сведоци не дају и бране се... Ми који смо били код тетке излазили повремено да јој кажемо да се мане ћорава посла али не вреди, тетка тера по своме па тера... После неких 20 минута моја друга тетка (већ добро изнервирана) изађе на врата викне сведоцима да се губе са врата (мало другачијим речником)... увуче своју сестру и затвори врата... Више се нису никада појавили! Ignjatije and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Позовеш их на ракију и чварке. sleki, Ignjatije, Dragi and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ima onaj vic, kada tip pozove Jehovine svjedoke da uđu i sjednu, i pita ih, hajde recite što imate. ovi se zbunjeno pogledaju i kažu, dovde još nijesmo stigli :.mislise. DYNABLASTER, mcvija, Караконџула and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Моја бивша свекрва им рекла "ја сам комуниста" и они су дигли руке од ње заувек. Ћириличар and Николa је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Sustina toga, niko ne zna ni ko su oni, oni se i takodje bave svetom pismom, tako sto postuju ono sto receno u bibliji bez ikona, bez crtanje boga u bilo kakvom obliku... mada nije mi jasno uluga ici kucu po kucu da nudis svoje price biblije... Ameri su nam prodali pricu preko Tv-a da su oni sekta a nikad nisu bili ja verujem da nisu “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Причао ми познаник, дошли им људи на врата, по ко зна који пут, представили се... Зимско доба, снег. Изнео његов отац три пецарошке столице на терасу куће, лонче са водом за кафу, мали плински решо... уз речи "Хајде да причамо" а они у џемперчићима. Никада више. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Mom ocu su došle dve babe "svedokinje" na kapiju, on im priđe i kaže im - odlazi od mene sotono...babe se zbuniše, a on im kaže...ma neee, ne govorim ja to vama, već onome koji je u vama ...nikad se više nisu pojavile...dakle, ima više recepata ИгорМ, Саша Јанковић, antics and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Sustina toga, niko ne zna ni ko su oni, oni se i takodje bave svetom pismom, tako sto postuju ono sto receno u bibliji bez ikona, bez crtanje boga u bilo kakvom obliku... mada nije mi jasno uluga ici kucu po kucu da nudis svoje price biblije... Ameri su nam prodali pricu preko Tv-a da su oni sekta a nikad nisu bili ja verujem da nisu Ја се потпуно слажем са тобом. А Амери нам само подваљују да би се ми Хришћани делили, пошто не желе да будемо сви заједно. Мислим, не разумем људе који наседају на америчке приче да су они секташи. Волео би да ми више кажеш нешто о томе. Колико си дуго у контакту са њима? Како ти се све то чини? Gordana . је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Ovako nesto je jos efikasnije Караконџула, Ignjatije, verum est in beer and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука