marija Написано Јул 8, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2009 Sajt jedne malobrojne(ali opasne!) sekte: http://www.moc-cpc.org/ O REGISTRACIJI CRNOGORSKE PRAVOSLAVNE CRKVE zaista nemam kmentar ...do?i ?e vreme kada ?e se pojaviti lažni proroci... Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 8, 2009 Пријави Подели Написано Јул 8, 2009 Хвала, Лазарице, за линк. Иначе, јел ти то право име? 0409_feel Ех, они у ЦГ увек нађу да буду као нешто "посебни"... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 8, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2009 ?????, ????????, ?? ????. ?????, ??? ?? ?? ????? ???? 319.gif ??, ??? ? ?? ???? ???? ?? ???? ??? ????? "???????"... Ina?e, nije 319.gif asocijacija 0409_feel 0104_cheesy Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 8, 2009 Пријави Подели Написано Јул 8, 2009 Sajt jedne malobrojne(ali opasne!) sekte: http://www.moc-cpc.org/ ??????????,???? ?? ??? ?? ?????? ?????????? 0409_feel pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јул 9, 2009 Пријави Подели Написано Јул 9, 2009 Hahahaha, divnih li bogoslova. 319.gif Nego, procice ce i ovo. Prosao je nacizam,fasizam, komunizam- pa ce i i ova nacionalisticko-sovinisticka tvorevina. Pogledajte kako ''vjernici''(premda,oni, nemaju vjernike,vec- 'postovaoce) 'CPC' zele da oskrnave Cetinjski manastir: ''Za mir svega svijeta, za nepokolebljivost Svetih Bozijih Crkava, i sjedinjenje svih- Gospodu se pomolimo.'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 9, 2009 Пријави Подели Написано Јул 9, 2009 Гле, може да се пошаље емајл њиховом владици... хехехе Откад је Бадње вече ЦРНОГОРСКО??? Иначе сајт је уређен баш грозно, боле ме очи од дречаве боје... и не могу више да гледам... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 9, 2009 Пријави Подели Написано Јул 9, 2009 ovo mi se nekako nesvidja,oprostite nemam namjeru da se pravim pametna sto i nisam ,nemoramo da teret tovarimo na sebe sto nije nasa ni duznost ni neko pravo da tako na taj nacin te ljude i o njima pisemo il bilo sta samo mrznju mozemo navuci sa tim ,pa nije to nekako ni ljudsko ni Bozije ,oprostite i ne obracajte paznju jel nije niki napad vec licno misljenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 9, 2009 Пријави Подели Написано Јул 9, 2009 Давно би Цетињани иселили митрополита и братство из манастира да смију него знају да је митрополит свет чоек. Знају Цетињани кад је ишла литија деведесетих кроз Цетиње и кад је њу предводио митрополит и кад је један Богић Богићевић узео камен и гађао митрополита,погодио у главу и митрополиту је почела крв да шикља.Митрополит није стао него је наставио да предводи литију а овај Богић му је викао:Антилопије(није му чак ни име знао)ја ти се кунем да ми га више нећеш кроз Цетиње пролазит!!!А митрополит му се окренуо и рекао:А ја ти се кунем да следећу годину нећеш доживјети. Шта се десило:после неколико мјесеци Богић се возио са своја три пријатеља и упао аутом у провалију.Ова три пријатеља нису имала ни огреботину а Богић је на мјесту остао мртав. Други је случај кад су дукљани каменовали цетињски манастир 1991 године и кад је митрополит три пута морао да прекине Свету Литургију како би молио народ да престане да баца каменице јер је Света Литургија била за добро свих,како је викао митрополит испред манастира.Кад је кап прелила чашу изашао је и бацио прклетство.Девет породица и кућа се убрзо после тога укопало. Ове ствари су добро познате Цетињанима зато и не смију да покушају ишта. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 10, 2009 Пријави Подели Написано Јул 10, 2009 a tamo koncentracija svetinja nikad veca ... na dvesta metara, celo hriscanstvo u par svetinja: desna ruka svetog Jovana Krstitelja, cestica Casnog Krsta, ikona Presvete Bogorodice Filjermose (Cudotvorne), ikona Presvete Bogorodice, ne znam kako se zove, pred kojom se molio sveti Serafim Sarovski ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 10, 2009 Пријави Подели Написано Јул 10, 2009 Sajt jedne malobrojne(ali opasne!) sekte: http://www.moc-cpc.org/ mda, svih njih 5 ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јул 10, 2009 Пријави Подели Написано Јул 10, 2009 Sajt jedne malobrojne(ali opasne!) sekte: http://www.moc-cpc.org/ mda, svih njih 5 ... Nema ih puno,Medo, vjeruj. Imaju npr u Kotoru jednu prostoriju gdje odrzavaju 'bogosluzenja'- i ne dolazi im preko 5 ljudi... Eto, za praznike do 10-ak. :smiley: U Glavnom gradu Crne Gore,Podgorici, odrzavaju 'bogosluzenja' u jednom prelijepom parku- gledam redovno fotografije jer su na facebook-u vrlo azurni: svi ''vjernici'' mogu statii u 3-4 automobila. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 10, 2009 Пријави Подели Написано Јул 10, 2009 ????? ?? ???????? ??????? ??????????? ? ???????? ?? ????????? ?? ????? ???? ????? ?? ?? ?????????? ???? ????. ????? ???????? ??? ?? ???? ?????? ??????????? ???? ?????? ? ??? ?? ?? ????????? ?????????? ? ??? ?? ????? ????? ????????? ???? ????? ? ????? ???????????,??????? ? ????? ? ??????????? ?? ?????? ??? ?? ?????.?????????? ???? ???? ???? ?? ???????? ?? ???????? ?????? ? ???? ????? ?? ?? ?????:??????????(???? ?? ??? ?? ??? ????)?? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ???? ????? ???? ?????? ????????!!!? ?????????? ?? ?? ??????? ? ?????:? ?? ?? ?? ????? ?? ??????? ?????? ????? ?????????. ??? ?? ??????:????? ???????? ??????? ????? ?? ????? ?? ????? ??? ????????? ? ???? ????? ? ?????????.??? ??? ????????? ???? ????? ?? ?????????? ? ????? ?? ?? ?????? ????? ?????. ????? ?? ?????? ??? ?? ??????? ?????????? ???????? ???????? 1991 ?????? ? ??? ?? ?????????? ??? ???? ????? ?? ??????? ????? ????????? ???? ?? ????? ????? ?? ???????? ?? ???? ???????? ??? ?? ????? ????????? ???? ?? ????? ????,???? ?? ????? ?????????? ?????? ?????????.??? ?? ??? ??????? ???? ?????? ?? ? ????? ??????????.????? ???????? ? ???? ?? ????? ????? ???? ???????. ??? ?????? ?? ????? ??????? ?????????? ???? ? ?? ????? ?? ???????? ????. ??? ? ?? ??? ?? ??????????? ?????? ??????...??? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 10, 2009 Пријави Подели Написано Јул 10, 2009 svi ''vjernici'' mogu statii u 3-4 automobila. :smiley: ?? ???? ???? ?? ????????? "???????". Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 10, 2009 Пријави Подели Написано Јул 10, 2009 Sajt jedne malobrojne(ali opasne!) sekte: http://www.moc-cpc.org/ mda, svih njih 5 ... Nema ih puno,Medo, vjeruj. Imaju npr u Kotoru jednu prostoriju gdje odrzavaju 'bogosluzenja'- i ne dolazi im preko 5 ljudi... Eto, za praznike do 10-ak. :smiley: U Glavnom gradu Crne Gore,Podgorici, odrzavaju 'bogosluzenja' u jednom prelijepom parku- gledam redovno fotografije jer su na facebook-u vrlo azurni: svi ''vjernici'' mogu statii u 3-4 automobila. :smiley: da znam, video sam ih kad sam bio dole ... a i posredno od informacija koje dobijam od sljedbenika mog 1312_womens клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 10, 2009 Пријави Подели Написано Јул 10, 2009 ????? ?? ???????? ??????? ??????????? ? ???????? ?? ????????? ?? ????? ???? ????? ?? ?? ?????????? ???? ????. ????? ???????? ??? ?? ???? ?????? ??????????? ???? ?????? ? ??? ?? ?? ????????? ?????????? ? ??? ?? ????? ????? ????????? ???? ????? ? ????? ???????????,??????? ? ????? ? ??????????? ?? ?????? ??? ?? ?????.?????????? ???? ???? ???? ?? ???????? ?? ???????? ?????? ? ???? ????? ?? ?? ?????:??????????(???? ?? ??? ?? ??? ????)?? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ???? ????? ???? ?????? ????????!!!? ?????????? ?? ?? ??????? ? ?????:? ?? ?? ?? ????? ?? ??????? ?????? ????? ?????????. ??? ?? ??????:????? ???????? ??????? ????? ?? ????? ?? ????? ??? ????????? ? ???? ????? ? ?????????.??? ??? ????????? ???? ????? ?? ?????????? ? ????? ?? ?? ?????? ????? ?????. ????? ?? ?????? ??? ?? ??????? ?????????? ???????? ???????? 1991 ?????? ? ??? ?? ?????????? ??? ???? ????? ?? ??????? ????? ????????? ???? ?? ????? ????? ?? ???????? ?? ???? ???????? ??? ?? ????? ????????? ???? ?? ????? ????,???? ?? ????? ?????????? ?????? ?????????.??? ?? ??? ??????? ???? ?????? ?? ? ????? ??????????.????? ???????? ? ???? ?? ????? ????? ???? ???????. ??? ?????? ?? ????? ??????? ?????????? ???? ? ?? ????? ?? ???????? ????. ??? ? ?? ??? ?? ??????????? ?????? ??????...??? vise se to svede na pretnje ili upozorenja, kao sto su to radili i sveti Petar Cetinjski i sveti Vasilije Ostroski. bas zbog tih stvari crnogorci i imaju takvo strahopostovanje prema njima da kad pomenes njihova imena, odma ustajanje prekrst i 1312_womens, gde god da se nalazis ... ja im se divim zbog toga, tvrdi su tu https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smiley.gif dodatak: ahahah tek sam sad video da server prevodi rec p o k l o n u 0202_238, a ja mislio na malo metanije ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука