Драшко Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Шоу се ближи крају. Сваке суботе смо могли да видимо креације познатих у улогама познатих. Сав приход иде у хуманитарне сврхе. Један мој другар је пре неки дан прилично огорчено говорио о овом шоу програму. Каже како све то много више кошта , и саме рекламе, него помоћ коју сваке недеље добије по једна породица. Вечерас би требало да се додели и 25 хиљада евра некома (некима) којим је то заиста потребно. Такође, мој друг је био прилично критички настројен према појединим креацијама.... Мени се чини да је све то ипак и добра забава и хумано је бар у неку руку. Паре би се свакако трошиле на неки сличан програм а овако бар један део иде људима у невољи, скреће се пажња на њихове муке и проблеме. Шта мислите о овоме? Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Gledala sam, zanimljivi su bili... Koliko toliko ali otislo je u humanitarne svrhe. Moglo je da bude jos nesto tipa farma, veliki brat i pare bi otisle nekom propalom pevacu, pevacici.... ovako je otislo nekome kome je potrebno. Никола Поповић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Prvo želim reći da sam odgledao dovoljno ovog šou programa, nazvanog "Tvoje lice zvuči poznato" da bih mogao dati neki svoj komentar na isti. Zaista ne volim da komentarišem one stvari u koje nisam upućen (bar malo), ali ovaj šou - nije problem. Dobra strana TLZP je baš ta stvar sa "odricanjem nagrade u korist onih kojima su ti novci potrebni". Pozdravljam sve emisije takvog tipa, jer bar će se učiniti nešto (koliko-toliko) dobro za druge ljude i to je samo po sebi sjajno. Doduše u samoj emisiji ne pronađoh ništa dovoljno zanimljivo da bih je pratio zaluđeno, tj. da ne propuštam niti jednu emisiju (presipanje iz šupljeg u prazno koje je najavljivano kao "najbolji šou koji ćemo ikada vidjeti", Boris Milivojević me iznenadio svojim učešćem, ostali su bili suviše dugo u zapećku, pa su učešće u ovom šouu iskoristili da bi se (ponovo) "upoznali" sa publikom i vratili se u vidokrug iste). Možda bih je i radije gledao da na TVu tome sličih šou programa nema i "preko glave", tako da je zasićenost time i više nego primjetna. Nemam dakle ništa efikasno protiv ove emisije, ali isto tako i ništa efikasno da bih je gotivio. Драшко and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
алиса Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Мени се чини да је све то ипак и добра забава и хумано је бар у неку руку. Паре би се свакако трошиле на неки сличан програм а овако бар један део иде људима у невољи, скреће се пажња на њихове муке и проблеме. У потпуности се слажем са тобом. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 mene su mnogi odusevili, ana kokic pogotovo i dugonoga sneki isto. a bole iz crnog gruje, kraljina!! Данче* је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Нисам гледала тако да немам баш неки коментар о овоме,али ако је у питање хуманост и да новац иде у хуманитарне сврхе онда респект! Караконџула and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Шоу се ближи крају. Сваке суботе смо могли да видимо креације познатих у улогама познатих. Сав приход иде у хуманитарне сврхе. Један мој другар је пре неки дан прилично огорчено говорио о овом шоу програму. Каже како све то много више кошта , и саме рекламе, него помоћ коју сваке недеље добије по једна породица. Вечерас би требало да се додели и 25 хиљада евра некома (некима) којим је то заиста потребно. Такође, мој друг је био прилично критички настројен према појединим креацијама.... Мени се чини да је све то ипак и добра забава и хумано је бар у неку руку. Паре би се свакако трошиле на неки сличан програм а овако бар један део иде људима у невољи, скреће се пажња на њихове муке и проблеме. Шта мислите о овоме? Искрено мислим да том твом другу није баш добро Да је среће да оваквих забава има више , јер овај шоу има вишеструку добротворну намену 1. Даје прилог особама којима је потребан 2. Враћа (изгубљени ) осмех људима Све може да се критикује ( па и овај шоу ) , а људи су толико горди да им је јако тешко да нешто похвале Али најлакше је опљувати нешто ..... алиса, Јаков., Natasa. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Заборавила сам број 3 3. Бар 50 људи ради тај шоу , и хране породице од пара које су добили за свој рад Ето Ленка* and Драшко је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 sprema se nova sezona TLZP da li ste čuli ko su gosti ? Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука