Srdjan Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 The Weeping Meadow - Eleni Karaindrou Из филма The Weeping Meadow - Eleni Karaindrou. Каква осећања изазива у вама ова мелодија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Ја сам се пребацио, грешком сам прочитао какво осећање у вама изазива D-mol пошто је у тој рублици, а читао сам прелетањем, па сам поставио песму D-mol коју сам сада повукао. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 The Weeping Meadow - Eleni Karaindrou ?? ????? The Weeping Meadow - Eleni Karaindrou. ????? ??????? ??????? ? ???? ??? ????????? ??????? ?????? ??????????, ? ???? ?? ? ???? ??????? ??????????? ????????? ???? ???????? ????? ? ??????? ???? ?? ??????? ???????????. ? ?????? ???? ?? ?????,??? ?? ?? ????????????? ? ????????? ??? ??? ?? ??. ? ?? ?? ???? ???????? ?????? ???????? ??? ???????????? ???? ????. ??? ??????????? ?? ????? ?? ?? ?? ?????? ???? ???? ?? ???? ?????? ??????? ?? ?? ?????? ? ??????? ????????? ?? ??? ?? ??? ????????.? ??? ?????? ??? ???? ???? ? ?????? ????????. ?????- '' ?????? ?? ??? ???????? ???????? ?? ????? ???? ????? ?????????? ??????? ??????? ? ????? ? ?????? ?? ????????. ?? ???? ???? ???????? ???????,??????? ? ??????? ??????,???? ????? ????? ? ????? ? ?????? ???? ????????? ????????? ????? ? ?????.'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука