Тавита Написано Јануар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 http://www.forum-opp.com/index.php?topic=15681.0 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 http://www.forum-opp.com/index.php?topic=15681.0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 .. док још мало пава.. а мама и тата је мазе https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Ova me prosto kupila za sva vremena - slatkica jedna. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Kako su medene!!!Hocu i ja jednu!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Ја бих одмах двије 0104_cheesy, али ми се нешто не да 8084.gif. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука