drvce Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 MSU: Velike šanse da Joko Ono dođe u Srbiju Oko 90 procenata ispitanika ne posećuje muzeje, njih 43 posto je čulo za muzej ali 76 procenata ga nikada nije posetilo dok 60 posto ne bi ni posetilo MSU. & Đubre sa deponije teče Limom Никола Поповић, Караконџула and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Ваистину! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Lim u Limu! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 93% људи које је и посетило неки музеј, мисли да су поставке застареле и да се паре које се и издвоје за музеј потроше на немузејске активности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука