grigorije22 Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Komentar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 ubaci u taj spisak i mene,danas mi je rodjendan. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Pa neznam da li ti je poznato ali nije se uvek Bozic slavio 25 Decembra i nije se cak ni slavio... "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Мислим да нема потребе да се овде прононсирају "цајтгајстовске" приче... Капирам да смо их превазишли... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука