Jump to content

Vladimir Pavicevic

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

f488008aae091f5d508fedb5c5e0968e.jpeg

Rođen je 1978. godine u Kotoru. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Budvi. Bio je student međunarodnih studija na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Magistrirao je na Univerzitetu u Bonu (Nemačka) odbranom magistarskog rada Veliki kompromis: iskustva iz procesa konstituisanja Evrope i SAD. U Beogradskoj otvorenoj školi je od 2004. godine angažovan kao programski direktor Odeljenja za napredne dodiplomske studije.Oblasti interesovanja su mu: politička teorija, teorija saglasnosti, teorija konstitucionalizma i evropske studije. Priredio je dela: Rasprave o Evropi (Beogradska otvorena škola, Beograd, 2005); Evropska unija - vodič za mlade (Beogradska otvorena škola, Beograd, 2005); Aspekti globalizacije (Beogradska otvorena škola, Beograd, 2003). Autor je tekstova objavljenih u domaćim i međunarodnim publikacijama i časopisima.

Trenutno pisac programa Napredne Stranke i funkcioner iste.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Знам, него си ти написао напредне :)

pogresio sam 

Жилета-Буљаша?

Ko je zile buljas? Zoran Zivkovic, ministar policije kod djindjica..... ako je to Zile-Buljas onda je to taj.. 

Подели на овим сајтовима

Ko je zile buljas? Zoran Zivkovic, ministar policije kod djindjica..... ako je to Zile-Buljas onda je to taj

Upravo :) 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Стидиш се да кажеш да је био премијер :)

И немојмо на данашњи благдан такве називе. Довољно је Жиле-Позадинац :)

I privremeni premijer....(:

A sto zile pozadinac? 

Sta, prica se da je gej, ne znam o cemu se radi? 

Подели на овим сајтовима

Jel ima neko misljenje o Pavicevicu? Meni su njegova razmisljanja zanimljiva, mislim da je vrlo realan po pitanju stavova i pitanja.... a ovako je fin, kulturno izlaze, u diskusiji je finiji nego mnogi drugi trenutno na politickoj sceni.

Recimo kada uporedim Pavicevica i Zivkovica... mnogo mi je draaze i lepse da slusham pavicevica jer je od zivkovica u diskusji mnogo prijatniji.

Подели на овим сајтовима

Imam misljenje, posto je u politici, tj. u stranci, tj. u sistemu.

A poznato je kakvo misljenje imam o svim politicarima.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Imam misljenje, posto je u politici, tj. u stranci, tj. u sistemu.

A poznato je kakvo misljenje imam o svim politicarima.

A Dragas nje politicar jer dveri nisu stranka vec porodica? Dobro, odma da znamo.... (: 

Подели на овим сајтовима

A Dragas nje politicar jer dveri nisu stranka vec porodica? Dobro, odma da znamo.... (: 

Nije politicar, kao sto dobro znas, a isto tako dobro znas da vise nema veze sa Dverima, i jasno ti je da je to bio daj sta das momenat, samo si bezobrazan, sto konstantno drugima prebacujes.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Nije politicar, kao sto dobro znas, a isto tako dobro znas da vise nema veze sa Dverima, i jasno ti je da je to bio daj sta das momenat, samo si bezobrazan, sto konstantno drugima prebacujes.

E nisam znao da nema visae veze, stvarno. Svaka mu cast! (: 

Подели на овим сајтовима

Nije imao veze jos odavno, posle par prvih nastupa snjima, zato sto je video o kakvoj strukturi se radi.

Подели на овим сајтовима

Nije imao veze jos odavno, posle par prvih nastupa snjima, zato sto je video o kakvoj strukturi se radi.

Ako, ako, nije on idiot. Samo je po malo populista... 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...