Jump to content

Памучне пелене

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 119
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja sam mom detetu od prvog dana stavljala pampers jer mi je to u sve svemu ispalo kao jeftinija varijanta, masina trosi struju, hidrofor trosi struju, posle peglanje i kada sse sve sabraalo pampers je bio jeftiniji.Moja cerka se sa godinu i tri meseca odvikla od pelena i presli smo nna gacice i mogu vam reci ea nikakvih problema nije bilo.... mense0198626478946378946

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ja sam mom detetu od prvog dana stavljala pampers jer mi je to u sve svemu ispalo kao jeftinija varijanta, masina trosi struju, hidrofor trosi struju, posle peglanje i kada sse sve sabraalo pampers je bio jeftiniji.Moja cerka se sa godinu i tri meseca odvikla od pelena i presli smo nna gacice i mogu vam reci ea nikakvih problema nije bilo.... mense0198626478946378946

Blago tebi kada se tako brzo odvikla od pelena,ja sam bas imala problema sa starijim sinom,nosio je pelene skoro 3 godine.

Sto se tice trosenja struje...hm...peru se na 60c,ne peglaju se,ne koristi se omeksivac.

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

pampered cheeks... parola sa pelena inače u prevodu znači mažene ili negovane guze... bukvalno, reč cheek znači obraz ili ona reč kojom mi nazivamo polovinu guze...  :)

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Jeftinije Pocket,nepropusne pelene iz Valjeva  bighugbighug crvenilo 4chsmu1 bangin smej.gif smej.gif

http://www.oglasibalkan.com/oglasi/1/posts/40_Za_Decu/172_Bebi_Oprema/45137__Moderne_Platnene_Pelene_Univerzalne_velicine_Ustedite_hiljade.html

uvoz iz Kanade  :cheesy:

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...