Booba Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Јел` има неко искуства са "слинг" марамама? Мени делују баш практично. Само што сам на два сајта пронашла две цене. На овом од изнад је 4.500 дин., а на порталу "родитељ" је 2.600. Две хиљаде, велика ставка. А сећам се да нам је пре годину дана, у апотеку, дошао допис од фирме "Кепром" како се повлаче све слинг мараме, јер се дешавало да су неке бебе испале а неке се чак угушиле(?!?). А видим, и да ље се те мараме рекламирају. Свеједно, занима ме нечије искуство Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Ja je imam i nikad je nisam koristila jer nikako nisam uspela da je namestim :cheesy: Sada sam kupila MT nosiljku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Од ког материјала је та твфоја слинг марама? Ако се решиш да је продаш, јави ми обавезно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 ma dete u ruke i teraj....xexexe taman jacate ruke 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Септембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 pamucna je i jako se guzva,a ja ne umem da je ispeglam,nekako je mnogo komplikovano. pre bih ti je poklonila nego prodala.javi mi na pp adresu ako je zelis samo mi nije ovde nego u selu,ali donecu je. ozbiljno mislim da ti poklonim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Септембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2010 Ja sam nosiljku samo za drugu bebu koristila,i to kratko.A nije lako nositi dete u rukama ,em ogranicavas dete,em kicma strada.Ja sam danas zamalo pala kad me nesto po sred ledja steglo pri podizanju deteta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Септембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Prodaja na veliko,dosta je jeftinije,ali ne znam da li salju i kod nas. http://www.dhgate.com/wholesale/diaper-covers/c280404-4.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Ja sam nosiljku samo za drugu bebu koristila,i to kratko.A nije lako nositi dete u rukama ,em ogranicavas dete,em kicma strada.Ja sam danas zamalo pala kad me nesto po sred ledja steglo pri podizanju deteta.ali zato jacas ruke 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha mozda si naglo podigla dete, i meni se to desavalo. Samo polako jer to moze biti opasno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
naida Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Razmisljam da pozovem zenu koja sije ove pelene da se pridruzi forumu :cheesy: Samo da kratko pozdravim sve mame i tate 4chsmu1 Konacno pridruzena na forum :cheesy: Evo me, tu sam i za sva pitanja slobodno me maltretirajte Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Септембар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Dobrodosla! facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Септембар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Prodaja na veliko,dosta je jeftinije,ali ne znam da li salju i kod nas. http://www.dhgate.com/wholesale/diaper-covers/c280404-4.html ovo je ako bas mora...isprobano... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Razmisljam da pozovem zenu koja sije ove pelene da se pridruzi forumu Samo da kratko pozdravim sve mame i tate Konacno pridruzena na forum stadaradim Evo me, tu sam i za sva pitanja slobodno me maltretirajte добродошла! Сад смо у контактууууу stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
naida Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Hvala vam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Септембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Vidite,ja imam jednu dilemu...Kako sa p.pelenama nocu?Ja sam do sad koristila Pampers samo nocu,ali uskoro ce mi isteci zaliha i ne nameravam da kupujem jos.Dakle,koje su pelene najbolje za noc i da li se menjaju nocu,ako se menjaju,koliko cesto? Pitanje je za naidu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука