Jump to content

Памучне пелене

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јел` има неко искуства са "слинг" марамама? Мени делују баш практично. Само што сам на два сајта пронашла две цене. На овом од изнад је 4.500 дин., а на порталу "родитељ" је 2.600. Две хиљаде, велика ставка. А сећам се да нам је пре годину дана, у апотеку, дошао допис од фирме "Кепром" како се повлаче све слинг мараме, јер се дешавало да су неке бебе испале а неке се чак угушиле(?!?). А видим, и да ље се те мараме рекламирају. Свеједно, занима ме нечије искуство

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Одговори 119
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

pamucna je i jako se guzva,a ja ne umem da je ispeglam,nekako je mnogo komplikovano.

pre bih ti je poklonila nego prodala.javi mi na pp adresu ako je zelis

samo mi nije ovde nego u selu,ali donecu je.

ozbiljno mislim da ti poklonim

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

Ja sam nosiljku samo za drugu bebu koristila,i to kratko.A nije lako nositi dete u rukama ,em ogranicavas dete,em kicma strada.Ja sam danas zamalo pala kad me nesto po sred ledja steglo pri podizanju deteta.

ali zato jacas ruke  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha mozda si naglo podigla dete, i meni se to desavalo. Samo polako jer to moze biti opasno  ;)
Подели на овим сајтовима

Razmisljam da pozovem zenu koja sije ove pelene da se pridruzi forumu  :)

Samo da kratko pozdravim sve mame i tate joooj Konacno pridruzena na forum  stadaradim

Evo me, tu sam i za sva pitanja slobodno me maltretirajte :)

добродошла! Сад смо у контактууууу  stadaradim

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Vidite,ja imam jednu dilemu...Kako sa p.pelenama nocu?Ja sam do sad koristila Pampers samo nocu,ali uskoro ce mi isteci zaliha i ne nameravam da kupujem jos.Dakle,koje su pelene najbolje za noc i da li se menjaju nocu,ako se menjaju,koliko cesto?

Pitanje je za naidu  confused1

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...