Manastir Bradaca Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Malo lokal patriotizma (mada sam ja paracinac a ne krusevljanin-nekako,blizu je to) Dakle,zanima me vase misljenje o ovom bendu(ja ih licno gotivim ali na stranu sad to)..voleo bih da cujem misljenje teologa..(po mogucnosti i oca Ivana,vlasnika foruma).. http://youtu.be/ODFIy677Oy0 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Ubacih ga tek iz trece Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Дешава се некада да неће одмах да прикаже снимак Нисам теолог, али морам да кажем да ми се допада! Више сам слушао сам текст и музику. Веома добро! Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 Дешава се некада да неће одмах да прикаже снимак Нисам теолог, али морам да кажем да ми се допада! Више сам слушао сам текст и музику. Веома добро! Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2013 desava se i da dokon pop(tj.kaludjer)stalno negde zuri,a ko zuri taj i gresi(ili tako nekako) evo jos malo Katabazije Срђан Ранђеловић and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 evo jos malo Katabazije.. Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 Katabazija - Kelija "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 Kako je sve počelo ? Zašto Katabazija?Tu početka nema. Možemo najpre govoriti o simvolnom udarcu, o pulsirajućem bilu samospoznajnog, kružnim netremičnim plamenojezičnim ognjem. Govoriti zatvorenih usana, ljubiti odron kapaka i belih kostiju jer takve beline u prirodi nema. Mosti,oprane crvima daju beleg belilu. Slikarstvo besmrtnog.Ni poraz nema nikakav smisao.Silazak je podpitanje razložno. Čuvar na vratima kojih se boje smrtna dostignuća.https://soundcloud.com/katabazija "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 Katabazija - Neka ih ! "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Katabazija - Prvomučenik "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука